Πρωταθλήτρια με ένα βαθμό η Δαμάστα 3-0 την Γόρτυνα

Petite Perle 300×250

Ένα βαθμό στα τρία ματς που απομένουν θέλει η Δαμάστα για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 ΕΠΣΗ.

Αυτό προέκυψε μετά τη νίκη της με 3-0 επί της Γόρτυνας και την αναπάντεχη ήττα του Αλμυρού με 4-3 στο γήπεδο τον από τον ΟΦΑ.

Η Δαμάστα κυριάρχησε απέναντι στη Γόρτυνα και άνοιξε νωρίς το σκορ όταν στο 7' από πάσα του Ολιβέϊρα ο Καστελλιανάκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή κ. Κρασαγάκη να δείχνει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι ανέλαβε ο Τριανταφύλλου που έκανε το 1-0.

Στο 15΄φάουλ του Τριανταφύλλου και δύσκολη απόκρουση του Σαβοϊδάκη σε κόρνερ.

Στη μοναδική φάση που η Γόρτυνα έγινε επικίνδυνη στο 19' ο Δημαράκης σταμάτησε εξ' επαφής διαδοχικά σουτ του Καλαπάκη και του Φουντουλάκη.

Στο 25' μεγάλη απόκρουση του Σαβοϊδάκη στο σουτ του Ταβλαδωράκη.

Η Δαμάστα μπήκε φουριόζα και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 49' από κόρνερ του Ολιβέϊρα ο Αναστασιάδης με προβολή έγραψε το 2-0 με το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Στο 82' ο Ολιβέϊρα μπήκε ταχύτατα από αριστερά έκανε συρτή σέντρα και ο Γιαλυτάκης με προβολή εξ' επαφής έγραψε το τελικό 3-0.

Συνθέσεις:

Δαμάστα: Δημαράκης, Βερούσι(68' Κεφαλούκος), Αποστολάκης, Παπαδομιχελάκης, Αναστασιάδης, Ταβλαδωράκης, Μεϊρέλες(63' Τζουβάρας), Ρουμπάκης(73' Γιαλυτάκης), Τριανταφύλλου, Καστελλιανάκης(63' Αριστεινίδης), Ολιβέϊρα.

Γόρτυνα: Σαβοϊδάκης, Γιανουλάκης(56' Δάσκος), Κοκορέλιας, Ξαγοραράκης, Κεφάκης(72' Ψωμάς), Πολυμερίδης, Μπατούνας(67' Κωστάκης), Δημήτρης, Φουντουλάκης(63' Γενιτσαρίδης), Κλαπάκης, Μανουσάκης.  

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ