Εργασίες καθαριότητας & πρασίνου στους Αγίους Θεοδώρους

Τελευταία Ενημέρωση:

υνεχίζονται κανονικά οι συντονισμένες δράσεις καθαριότητας και πρασίνου που έχει προγραμματίσει ο Δήμος Μαλεβιζίου.  Τις τελευταίες μέρες τα συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης βρέθηκαν στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, στη Δημοτική Ενότητα Γαζίου, προχωρώντας σε παρεμβάσεις οδοκαθαρισμού και κοπής της βλάστησης, προκειμένου να διασφαλίζεται η ασφάλεια οχημάτων και πεζών. Το προσωπικό της υπηρεσίας συνδράμουν δύο μηχανήματα έργου.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο των προγραμματισμένων παρεμβάσεων υλοποιούνται παράλληλα και εργασίες απομάκρυσνης αφισών και ανακοινώσεων από διάφορα σημεία σε όλη τη Δημοτική Ενότητα Γαζίου, καθώς και αποκόλλησή τους από τους στύλους της ΔΕΗ.

Τις εργασίες συντονίζουν από κοινού ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Μιχάλης Αλμπαντάκης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...