Εσπερίδα για το δάκο και την ελαιοπροστασία στο Πνευματικό Κέντρο Καλεσσών

by KORINA KAFETZOPOULOU

Τελευταία Ενημέρωση:

Το Πνευματικό Κέντρο Καλεσσών σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων του ΙΤΕ διοργανώνει μια ενδιαφέρουσα εσπερίδα με διαπρεπείς ομιλητές, για τα προβλήματα της ελαιοκαλλιέργειας στην Κρήτη, το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του στα Άνω Καλέσσα.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι «Προβλήματα – λύσεις στη δακοκτονία και την ελαιοπροστασία στην Κρήτη» από τον κ. Ιωάννη Βόντα, Διευθυντή Ερευνών Μοριακής Εντομολογίας ΙΜΒΒ-ΙΤΕ και καθηγητή-Διευθυντή Εργαστηρίου Γεωργικής Φαρμακολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ, αμέσως μετά ο κ. Ιωάννης Λειβαδάρας, Τεχνολόγος Εφαρμογών και ειδικός επιστήμονας ΙΜΒΒ-ΙΤΕ θα αναπτύξει τα «Πρακτικά θέματα για την επιτυχία της δακοκτονίας».

Ο Σύλλογος Φίλων του ΙΤΕ σε στενή συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο Καλεσσών, με την εκδήλωση αυτή εγκαινιάζουν, μια σειρά εκδηλώσεων που θα προβάλουν τα προβλήματα που απασχολούν την τοπική παραγωγή και ανάπτυξη και θα αναδείξουν τα προβλήματα της επικαιρότητας.

Η είσοδος για το κοινό στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...