Ετοιμάζεται για τα Κούλουμα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαμάστας

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαμάστας την Καθαρή Δευτέρα 02 Μαρτίου διοργανώνει στη Δαμάστα παραδοσιακά κούλουμα με μουσική, σαρακοστιανά και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Βάση του προγράμματος που έχει καταρτίσει στις 12 το μεσημέρι θα γίνει παρουσίαση κατασκευής παραδοσιακού χαρταετού στον προαύλιο χώρο του σχολείου της Δαμάστας και πέταγμα του ενώ στη μία το μεσημέρι θα γιορτάσουν τα κούλουμα στο πάρκο της Δαμάστας, με Φασολάδα, Λαγάνα και άλλα νηστίσιμα εδέσματα, μουσική, χορό και «Μουζώματα».

Την παρέα θα πλαισιώσουν και θα διασκεδάσουν με ήχους παραδοσιακής Κρητικής μουσικής οι καλλιτέχνες:

  • Μαυράκης Γιώργος, Μαντολίνο
  • Μαυράκης Σπύρος, Λαούτο
  • Πλαίτης Μανώλης, Λύρα
  • Σκουτέλης Κώστας, Λαούτο

Ο Σύλλογος καλεί τους Δαμαστιανούς και τους φίλους του χωριού να έρθουν στο πάρκο ο καθένας με τα φαγητά του για να πάρει μέρος στη γιορτή και τη μεγάλη «Δαμαστιανή Παρέα».

Να σημειώσουμε πως ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαμάστας θα έχει προβλέψει για όλο τον κόσμο τραπέζια & καρέκλες και τα βασικά νηστίσιμα εδέσματα δωρεάν (Ζεστή Φασολάδα, Λαγάνα, ταραμοσαλάτα, τουρσιά, κρασί)

Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί εντός του Σχολείου Δαμάστας
Για πληροφορίες: Σαρρής Γεώργιος (6944420970), Ασκιανάκη Ευγενία (6942443246)

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...