Ευχαριστίες από το Γυμνάσιου Τυλίσου σε όσους στηρίζουν δράσεις και προγράμματα του σχολείου

Petite Perle 300×250

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Τυλίσου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για την άριστη συνεργασία με το επιστημονικό προσωπικό και τους συνεργάτες όλων των φορέων, που συμβάλλουν στη προσπάθεια που κάνουν για να παρέχουν πέρα από τη μάθηση και αγωγή στους μαθητές και τις μαθήτριες τους, δεξιότητες κοινωνικής και προσωπικής ανάπτυξης, μέσα από δράσεις και προγράμματα. Ζητούμενο, αναφέρουν, είναι το σχολείο να είναι ελκυστικό και ενδιαφέρον για τους μαθητές/μαθήτριες του, να προσφέρει χαρά και ικανοποίηση και να καταπολεμήσει τις μαθητικές διαρροές, την περιθωριοποίηση και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Στη σχετική ανακοίνωση ευχαριστίες απευθύνουν ειδικότερα : " Στην κ. Παπαδάτου Φωτεινή,  ψυχολόγο από τον Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που πραγματοποίησε στις 07/02/2020 πρόγραμμα πρόληψης με θέμα Ενδοσχολική Βία και Εκφοβισμός σε μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας.

Στην κ. Αικατερίνη Σπυριδάκη από το Κέντρο Εκπαιδευτικής Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΣΥ) Ηρακλείου Κρήτης που πραγματοποίησε την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 ενημερωτική εκδήλωση που οργανώθηκε σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαιδευτικής Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΣΥ) Ηρακλείου Κρήτης και το σχολείο μας. Στην εκδήλωση μίλησε η κ. Αικατερίνη Σπυριδάκη με Θέμα: «Εφηβεία: Χαρακτηριστικά, Δυσκολίες και Διαχείριση από γονείς». Ακολούθησε συζήτηση για θέματα διαπαιδαγώγησης και αλληλεπίδρασης γονέων παιδιών.

Στην κ. Μαράκη Ελένη προϊσταμένη στο Κέντρο Εκπαιδευτικής Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΣΥ) Ηρακλείου Κρήτης, την ομάδα των ειδικών του ΚΕΣΥ ( κ.Οικονομοπούλου, κ. Στρατινάκη,κ.Σαββάκη, κ. Παπαϊωάννου ) και την κ.Γιασσάκη Σοφία , Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου (Σ.Ε.Ε.) η οποία έχει την επιστημονική καιπαιδαγωγική ευθύνη του σχολείου μας, για την συνεχή στήριξη που μας παρέχουν".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ