Ο Δήμος Μαλεβιζίου ακύρωσε όλες τις εκδηλώσεις του τριημέρου της Κ. Δευτέρας

Τελευταία Ενημέρωση:

Με επίσημη ανακοίνωση του χθες ο Δήμος Μαλεβιζίου ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωση: Με βάση τις συστάσεις και οδηγίες της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από λοιμογόνους παράγοντες με αφορμή τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας και στο πλαίσιο της γενικότερης προστασίας του πληθυσμού με γνώμονα τη Δημόσια Υγεία, έπειτα από τις σχετικές επίσημες ανακοινώσεις του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, ο Δήμος Μαλεβιζίου αναστέλλει τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις στο πλαίσιο του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας.

Νωρίτερα ακύρωση της γιορτής του είχε ανακοινώσει και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαμάστας. Προς το παρόν με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν θα γίνει κανονικά μόνο η εκδήλωση στα Καλέσσα ενώ στην Τύλισο απλά θα παραμείνει ανοικτό το γήπεδο για όσους θελήσουν να πετάξουν τον χαρταετό τους.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...