Σε μία πανδαισία κυνηγιού, χορού και… φαγητού εξελίχθηκε το γλέντι στο Γυμνάσιο Γαζίου

Petite Perle 300×250

Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού και γλέντι περιείχε η μέρα για τους μαθητές και καθηγητές του Γυμνασίου Γαζίου.

Οι μαθητές έφτασαν στο σχολείο καλά προετοιμασμένοι με τα πανό των ομάδων στα χέρια και αφού παρακολούθησαν το θεατρικό δρώμενο των καθηγητών ρίχτηκαν με πάθος στην εύρεση του Κρυμμένου Θησαυρού.

Νικητές αναδείχτηκαν οι "Μπουνταλάδες" που έλυσαν πρώτοι τους 12 απαιτητικούς γρίφους.

Έχοντας σύμμαχο τον καλό καιρό ακολούθησε το γλέντι που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Γαζίου με τους 610 μαθητές να περιμένουν με αγωνία να πάρουν τα μοσχομυρισμένα σουβλάκια που έψηναν εκείνη την ώρα τα μέλη του Συλλόγου, τα οποία πρόσφεραν δωρεάν στα παιδιά και τα αναψυκτικά.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονιστεί ότι ο Σύλλογος ευχαριστεί τους χορηγούς: τα κρεοπωλεία "Μασάτια", "Λιοντομήτσος" και "Γεμιστός", το σούπερ μάρκετ "Χαλκιαδάκη", την Αποθήκη Τροφίμων "Τσαγκαράκης" και το αρτοπωλείο "Ζερβός" για την ευγενική χορηγία τους σε μέρος των αγαθών, ενώ τα υπόλοιπα τα κάλυψε οικονομικά ο ίδιος ο Σύλλογος.

Στη συνέχεια στο πνεύμα του κεφιού μαθητές, καθηγητές και Σύλλογος έγιναν μια παρέα διασκεδάζοντας και χορεύοντας υπό τους ήχους κρητικής μουσικής με τη χαρά να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ