Καλύτερος ο ΠΑΟΚ στην Ελιά κέρδισε 2-1 τον Ρωμανό(pics)

Petite Perle 300×250

Του Γιώργου Πλαΐτη

Νικητής έφυγε αυτή τη φορά από την Ελιά ο ΠΑΟΚ που κέρδισε με 1-2 τον Ρωμανό παίρνοντας έτσι και μία άτυπη ρεβάνς για την ήττα στο κύπελλο.

Η ομάδα του Κρουσώνα ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια έχοντας βάλει δύο γκολ από το 37 μέχρι το 40'.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο αλλά ήταν άστοχοι με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Μεμοτσέλα που έχασε κάποια σίγουρα γκολ και ο Μιχελακάκης σκόραρε στο 93' όταν όμως ήταν αργά για τον Ρωμανό.

Στο 3' ο Μιχελακάκης στο τετ α τετ σούταρε και απέκρουσε σε κόρνερ ο Λεοντιάδης.

Στο 12' ο Μεμοτσέλα πέρασε τον Βασιλείου σούταρε μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Λεοντιάδης.

Στο 26' ο Μεμοτσέλα και πάλι έφυγε καλυπτόμενος στην πλάτη της άμυνας όμως πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Στο 30' μακρινό σουτ του Μαραθιανού λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 37' ο Ανωγειανάκης με καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1.

Από τη σέντρα ο Ρωμανός αιφνιδίασε τον ΠΑΟΚ, ο Μιχελακάκης έβγαλε μόνο του τον Μεμοτσέλα που αστόχησε σχεδόν από τη μικρή περιοχή απελπιστικά άουτ.

Στο 40' ο Καλομοίρης μέσα από την περιοχή σούταρε, ο Κουκάκης έπεσε τάκλιν για να απομακρύνει αλλά η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κρέμασε τον Χωματά καταλήγοντας στα δίχτυα για το 0-2.

Στο 61' ο Μιχελακάκης σκόραρε με κεφαλιά αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Στο 77'ο Σεραφειμίδης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα είχε πολλά φάλτσα και κατέληξε στο οριζόντιο του Λεοντιάδη.

Στο 85' ο Κοζορώνης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά ο Βαρούχας στο δεύτερο δοκάρι έκανε πάσα με τη μία στον Παπαδιό που σούταρε από κοντά, αλλά ο Χωματάς έκανε την απόκρουση του αγώνα διώχνοντας σε κόρνερ τη μπάλα.

Στο 91' ο Μιχελακάκης με απευθείας φάουλ βρήκε το αριστερό δοκάρι του Λεοντιάδη.

Στο 93' στη τελευταία φάση του αγώνα ο Μιχελακάκης μέσα από την περιοχή κρέμασε τον Λεοντιάδη και διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Συνθέσεις:

Ρωμανός:  Χωματάς, Ανυφαντάκης(46' Γιακουμάκης), Κορτσινίδης, Κουκάκης, Παχάκης(52' Μαυρίδης), Κάββαλος, Δουζενης(66' Ζερβός), Χουρδάκης(85' Λασηθιωτάκης), Σεραφειμίδης, Μιχελακάκης, Μεμοτσέλα.

ΠΑΟΚ: Λεοντιάδης, Ζωνάκης, Χατζησεβαστός, Παπαδιός, Βασιλείου, Ξημεράκης, Μαραθιανός(62' Βαρούχας), Σκούφος, Στρατήγης(55' Γεωργόπουλος), Ανωγειανάκης(91' Φασουλέτος), Καλομοίρης(75' Κοζορώνης).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ