Πρωταθλήτρια η Δαμάστα νίκησε 2-0 τον ΠΑΝΟΜ

Petite Perle 300×250

Η Δαμάστα δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο κερδίζοντας 2-0 στη Χερσόνησο τον ΠΑΝΟΜ.

Είναι ασφαλώς μια ιστορική στιγμή για αυτό το μικρό χωριό που μπήκε πλέον για τα καλά στον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας.

Επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη ο πρόεδρος Αντώνης Παπαδάκης έριξε το σύνθημα στο τέλος του αγώνα εν μέσω πανηγυρισμών και το « είναι τρελός ο πρόεδρος» που φώναζαν οι παίκτες ότι από την Τρίτη ξεκινά ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν που θα βρει τη Δαμάστα να κάνει και πάλι πρωταθλητισμό.

Στο παιχνίδι τώρα η Δαμάστα κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια και αν ο Καστελλιανάκης δεν ήταν άτυχος-άστοχος το ματς θα είχε λήξει από το πρώτο ημίχρονο αφού έπιασε πέναλτι αλλά και μια ανεπανάληπτη ευκαιρία στα 30 πρώτα λεπτά.

Η αλλαγή του Γιάννη Χατζησεβαστού που έβαλε στη θέση του Καστελλιανάκη στο 55' τον Αριστεινίδη ήταν το κλειδί της νίκης αφού μαζί με τον Ταβλαδωράκη έδωσαν οντότητα στο κέντρο της Δαμάστας.

Από κει και πέρα ανέλαβαν να σκοράρουν και να καθαρίσουν το ματς ο Μπάμπης Παπαδομιχελάκης και ο Τάσος Τριανταφύλλου και το πρωτάθλημα έληξε.

Στο 6' ο Μαυρίδης ανέτρεψε τον Ολιβέϊρα μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής κύριος Ζαφείρης έδωσε πέναλτι που εκτέλεσε ο Καστελλιανάκης και απέκρουσε ο Ζαχαριουδάκης.

Στο 23' δυνατό σουτ του Ολιβέϊρα σωτήρια απόκρουση και πάλι του Ζαχαριουδάκη.

Στην πρώτη φάση του ΠΑΝΟΜ στο 46' το δυνατό σουτ του Μυλωνά έφυγε λίγο άουτ.

Στο 57' από κόρνερ του Ολιβέϊρα ο Παπαδομιχελάκης με κεφαλιά έγραψε το 0-1.

Στο 65' καταπληκτική πάσα του Μυλωνά στον Συσκάκη που σούταρε δυνατά και ο Δημαράκης με φανταστική απόκρουση έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 80' ο Τριανταφύλλου με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση έκανε το 0-2.

Συνθέσεις:

 ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριουδάκης, Μπιτζανάκης, Διαμαντάκης (81' Αργυρός), Κεφαλούκος, Κατσούλης, Μαυρίδης, Καπετανάκης (87΄Κωνσταντινίδης), Μυλωνάς, Λυδάκης (92 Μποτζάκης), Δαριβιανάκης (61' Συσκάκης), Κλινάκης

ΔΑΜΑΣΤΑ: Δημαράκης, Αναστασιάδης, Παπαδομιχελάκης, Ρουμπάκης, Κεφαλούκος, Μεϊρέλες (88' Τζουβάρας), Ολιβέιρα (86' Καουκάκης), Καστελλιανάκης (55' Αριστεινίδης), Ταβλαδωράκης, Δουλγεράκης (40' λ.τρ Μπενάλντο), Τριανταφύλλου

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ