Την Καθαρά Δευτέρα στο λιμάνι του Ηρακλείου το πρώτο κρουαζιερόπλοιο

Petite Perle 300×250

Την Καθαρή Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020, στο λιμάνι Ηρακλείου θα προσεγγίσει το κρουαζιερόπλοιο MSCOpera, εκτελώντας την τρίτη του προγραμματισμένη προσέγγιση για το 2020, προερχόμενο από Κατάκολο.  Το πλοίο θα παραμείνει στο λιμάνι μας από 09.30-18.00 οπότε και θα αναχωρήσει για Χάιφα.

Στις αρχές του λιμένος έχει ήδη αποσταλεί το προβλεπόμενο πιστοποιητικό υγείας των επιβατών και των πληρωμάτων σύμφωνα με τα ισχύοντα.

Οι επιβάτες του πλοίου είναι διαφόρων εθνικοτήτων, στην πλειοψηφία τους Γάλλοι, Ιταλοί, Γερμανοί και Άγγλοι, ενώ σύμφωνα με την πολιτική που εφαρμόζει η εταιρεία και τις σχετικές οδηγίες της CLIA, στο πλοίο δεν επιτρέπεται να επιβιβαστούν Κινέζοι ή Ιταλοί από τις περιοχές που έχουν διαπιστωθεί κρούσματα κορονωιού.

Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από τα μέτρα που λαμβάνονται ήδη εκ μέρους των πλοίων, ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε. βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της τοπικής κοινωνίας και την αποτροπή της εισόδου και εξάπλωσης του ιού.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ