Στο Ρόδι χόρεψε ο Σύλλογος Γονέων Ροδιάς

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Ούτε ο κορονοιός πτόησε το Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Ροδιάς που χόρεψε σε αποκριάτικους ρυθμούς στην ταβέρνα το Ρόδι, βέβαια με μειωμένη συμμετοχή από άλλες χρονιές.

Οι περισσότεροι μικροί και μεγάλοι προσήλθαν μεταμφιεσμένοι, ενώ την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά με τις χορευτικές φιγούρες  και το σκέρτσο τους.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς κληρώθηκαν αρκετά δώρα, ενώ ο Πρόεδρος Κώστας Αλεξανδράκης Ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και ειδικά τους χορηγούς και τη διεύθυνση της ταβέρνας το Ρόδι και προσωπικά τον Κώστα Γιαννακάκη.

Το μενού ήταν πλούσιο , το σέρβις προσεγμένο και η μουσική από τον D.J. Πουλορίνη συντέλεσαν σε μία βραδιά με κέφι και χορό.

Το παρών έδωσαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Σκουλάς, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Χαράλαμπος Κουτσογιάννης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Ντουλάκης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γιάννης Στρατάκης.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...