O Δήμος Μαλεβιζίου παραχωρεί προσωρινά το ΒΑΚ στον ΟΦΗ

Petite Perle 300×250

Στη χορήγηση προσωρινής άδειας λειτουργίας Κλειστού Γυμναστηρίου Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου στη θέση Σκαφιδαρά Μαλεβιζίου (αθλητική εγκατάσταση ομάδας Δ: Κλειστές εγκαταστάσεις χωρίς θεατές ή έως 1.000 θεατές) προχώρησε ο Δήμος Μαλεβιζίου έπειτα από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με την απόφαση η προσωρινή άδεια λειτουργίας δίδεται για προπονήσεις και αγώνες καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης όλων των κατηγοριών για το χρονικό διάστημα έως τις 26 Μαρτίου 2020.

Εντός του παραπάνω διαστήματος ο ιδιοκτήτης της εγκατάστασης υποχρεούται να προσκομίσει στον Δήμο Μαλεβιζίου τα δικαιολογητικά που υπολείπονται προκειμένου να χορηγηθεί η άδεια λειτουργίας που προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις.

Η άδεια δεν υποκαθιστά, ούτε απαλλάσσει από την υποχρέωση έκδοσης τυχόν αδειών (π.χ άδεια διεξαγωγής αθλητικής συνάντησης) ή εγκρίσεων από άλλους φορείς που τυχόν απαιτούνται ή μπορεί ν' απαιτηθούν και μπορεί ν' ανακληθεί ή να τροποποιηθεί με την ίδια διαδικασία που προβλέπεται για την χορήγηση της, με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙΣΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ