Στις καθυστερήσεις ο Χατζηγεωργίου λύτρωσε 3-2 την Τύλισο

Petite Perle 300×250

Του Αντώνη Στρατάκη

Ο τρελός "καραφλός" της Τυλίσου Γιάννης Χατζηγεωργίου με σουτ-φωτοβολίδα στο 92' χάρισε τη νίκη στην Τύλισο με 3-2 στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής με τον ΟΦΑΜ.

Με αυτή τη νίκη η Τύλισος παρέμεινε στη δεύτερη προνομιούχα θέση που οδηγεί στην Α2 και θα την κρατήσει έως το τέλος αν τις δύο τελευταίες αγωνιστικές που απομένουν νικήσει εκτός έδρας τον Ραύκο και εντός τον Άγιο Δημήτριο.

Ο ΟΦΑΜ παραμένει στην κορυφή και η άνοδος αλλά και ο τίτλος είναι στα χέρια του αρκεί να μη χάσει στο άλλο μεγάλο ντέρμπι στα Ανώγεια με τον Αετό.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό στο πρώτο ημίχρονο με την Τύλισο να προηγείται δύο φορές και τον ΟΦΑΜ να απαντάει άμεσα με τον Μοχιανάκη.

Μόλις στο 1' σέντρα σουτ του Λέκκα ο Δημοσθένους δεν πρόλαβε από κοντά να πλασάρει.

Στο 7' από αδράνεια στην άμυνα του ΟΦΑΜ ο Χατζηγεωργίου πλάσαρε τον Σαμαριτάκη γράφοντας το 1-0.

Στο 14' από κόρνερ του Λαδουκάκη και κεφαλιά πάσα του Σφακιανάκη ο Μοχιανάκης ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 27' από φάουλ του Λέκκα, κεφαλιά του Μανιούδη ο Δημοσθένους πλάσαρε τον Σαμαριτάκη για το 2-1 με τον βοηθό να δείχνει οφσάιντ. Μετά από συζήτηση διαιτητή-βοηθού το γκολ τελικά μέτρησε κανονικά.

Ο ΟΦΑΜ απάντησε ακαριαία με τον Μοχιανάκη να εκμεταλλεύεται το λάθος στην άμυνα της Τυλίσου και ισοφαρίζει σε 2-2.

Στο 42' από μπαλιά του Μανιούδη ο Βανγκέλι κρέμασε τον Σαμαριτάκη αλλά ο Βασιλάκης πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή του τέρματος πρόλαβε και απομάκρυνε.

Ο ΟΦΑΜ θα μπορούσε να σκοράρει στο 64' όταν από λάθος του Τζανή ο Μοχιανάκης από το ύψος του πέναλτι σούταρε άουτ.

Στο 81' ο ΟΦΑΜ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σφακιανάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ενώ όλα έδειχναν ότι το 2-2 δεν θα άλλαζε η Τύλισος βρήκε το γκολ που ήθελε στο 92' όταν ο Βανγκέλι τροφοδότησε τον Χατζηγεωργίου και αυτός με σουτ φωτοβολίδα λίγο έξω από την περιοχή ξετίναξε τα δίχτυα του Σαμαριτάκη διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Συνθέσεις:

Τύλισος: Γιανναδάκης, Λιαπάκης(57' Παπαγγελής), Τσαχάκης, Ευριπίδου, Μυκωνιάτης, Ταβουλαρέας(46' Τζανής), Μανιούδης, Λέκκα, Βανγκέλι, Δημοσθένους(79' Καλέας), Χατζηγεωργίου.

ΟΦΑΜ: Σαμαριτάκης, Μαργαριτσανάκης, Κτιστάκης(46' Μουλακάκης), Δεληγιαννάκης, Βασιλάκης, Σφακιανάκης, Σκουλούδης, Κολλαρετάκης, Μοχιανάκης, Αεράκης(67' Ανδριαδάκης), Λαδουκάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ