Στο ρελαντί ο Αλμυρός συνέτριψε 6-0 τις Μοίρες με 4 γκολ του Τοπούζη

Petite Perle 300×250

Παράσταση για ένα ρόλο ήταν το παιγνίδι στο γήπεδο του Αλμυρού όπου η ομάδα του Γαζίου επικράτησε με 6-0 των Μοιρών στο δεύτερο αγώνα με τον Κώστα Κιάσσο στον πάγκο της.

Ο δυνατός αέρας που φυσούσε αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα στις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών που πάντως προσπάθησαν για το καλύτερο.

Στο 16΄ ο Τοπούζης από κοντά σημάδεψε  με προβολή το δοκάρι του Καλυκάκη όμως στη συνέχεια της φάσης εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ζαφείρη και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 20΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν τη μοναδική καλή στιγμή στο παιγνίδι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ηλιάκη που αποσόβησε με έξοχη επέμβαση ο Γεωργίου.

Στο 40΄ ο Κοιλιάρας από δεξιά σέντραρε και ο Τοπούζης με εντυπωσιακό γυριστό σουτ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κάνοντας το 2-0.

Στην επανάληψη ήταν πλήρης και καθολική η υπεροχή του Αλμυρού που έφτασε   στο 3-0 στο 51΄ με διαγώνιο σουτ του Ζαφείρη από πλάγια θέση.

Στο 56΄ ο Τοπούζης με διπλή προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 4-0. Στο 65΄ ο αρχηγός σε αυτό το παιγνίδι Απλαδάς με πλασέ εντός περιοχής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0.

Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε στο 78΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Τοπούζης φτάνοντας τα τέσσερα τέρματα στην αναμέτρηση.

Άριστη η διαιτησία του κ.Κρασαγάκη

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΛΜΥΡΟΣ: Γεωργίου, Ρουμπάκης, Γιαλούσης, Δαμιανάκης, Ξενοκτιστάκης(26΄Αγαπάκης), Μεντουδάκης, Κοιλιάρας(57΄Diergiacomi), Τριχάκης(70΄Μπέρκης), Ζαφείρης(70΄Ireba), Τοπούζης, Απλαδάς

ΜΟΙΡΕΣ:  Καλυκάκης, Μασέλης, Ιερωνυμάκης, Κουτσάκης, Καργάκης Α., Βατσινάς(68΄Ραπτάκης), Αντωνάκης, Μπαστάκης, Ηλιάκης, Κιόρρι(57Φανουράκης), Καργάκης Σ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ