Επίσκεψη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΕΕΤΑΚ στον Περιφερειάρχη

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος πραγματοποίησε επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. Ο Προέδρος του ΟΕΕΤΑΚ κ. Καρτέρης αφού ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την συμβολή του στην διοργάνωση των Εκδηλώσεων Οικονομικής Σκέψης και του Jobdays, πρότεινε την ενίσχυση της συνεργασίας με στόχο την ανάπτυξη της κρητικής οικονομίας.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η ανάληψη κοινών δράσεων για τη δημιουργία Παρατηρητηρίου Κρητικής Οικονομίας και τη διεξαγωγή Οικονομικού Συνεδρίου. Παράλληλα τονίστηκε η πρόθεση του φορέα να συμμετέχει, ως εταίρος, σε προγράμματα με αναπτυξιακό χαρακτήρα, που δίνουν ώθηση στην επιχειρηματικότητα του νησιού. Επίσης ζητήθηκε από τον κ. Αρναουτάκη να συμπεριλαμβάνονται οι ΚΑΔ των Οικονομολογικών Επαγγελμάτων στα επιχορηγούμενα προγράμματα της Περιφέρειας.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης διαβεβαίωσε τη Διοίκηση του ΟΕΕ/ΤΑΚ ότι είναι πάντα διαθέσιμος για συνεργασία και ως μέλος του Τμήματος, είναι θετικός στην ανάπτυξη κοινών δράσεων, οι οποίες θα εξειδικευτούν το επόμενο χρονικό διάστημα με στόχο τη στήριξη της κρητικής οικονομίας. 

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...