Διαδοχικές συνεδριάσεις στην Αθήνα για το Στ. Αρναουτάκη για ΕΣΠΑ-Κορωνοϊό-Προσφυγικό

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης θα έχει σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη διαδοχικές συναντήσεις στην Αθήνα με τους Περιφερειάρχες της χώρας στο Δ.Σ. της Ένωσης των Περιφερειών, με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και με το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ.

Συγκεκριμένα σήμερα Τρίτη στις 11 το πρωί ο κ. Αρναουτάκης θα συμμετάσχει στην τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας στα γραφεία της Ένωσης, Μεσογείων 15, παρουσία του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, ο οποίος θα ενημερώσει το σώμα για το μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα.

Την Τετάρτη ο Περιφερειάρχης θα συμμετάσχει μαζί με τους άλλους Περιφερειάρχες της χώρας στη συνάντηση στις 11:30 με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου με τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της Κυβέρνησης τα θέματα που θα συζητηθούν με την συμμετοχή των αρμόδιων Υπουργών είναι:

Μέτρα Πρόληψης και Συντονισμού Κυβέρνησης & Αυτοδιοίκησης για τα Κρούσματα Κορωνοϊού.  

Μόνο για το θέμα αυτό θα παραστούν επιπλέον οι κ.κ. Βασίλης Κικίλιας, Νίκη Κεραμέως, Νίκος Χαρδαλιάς, Σωτήρης Τσιόδρας

ΕΣΠΑ & Δημόσιες Επενδύσεις

Μόνο για το θέμα αυτό θα παραστούν επιπλέον οι κ.κ. Άδωνις Γεωργιάδης, Γιάννης Τσακίρης, Δημήτρης Σκάλκος

-Πολυεπίπεδη Κυβέρνηση

Τέλος ο κ. Αρναουτάκης στις 7 το απόγευμα θα συμμετάσχει στην συνεδρίαση των Εκτελεστικών Επιτροπών της ΕΝΠΕ και ΚΕΔΕ.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...