Κέρδισε στο φιλικό τον Ηρόδοτο η Δαμάστα με 1-3

Petite Perle 300×250

Η Δαμάστα έδωσε σήμερα φιλικό παιχνίδι στη Νέα Αλικαρνασσό με τον Ηρόδοτο, επικρατώντας με σκορ 1-3 ενώ ο Γιάννης Χατζησεβαστός χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του.


Οι πρωταθλητές της Α1 ΕΠΣΗ προηγήθηκαν στο 25΄με τον Τριανταφύλλου, με τον Ηρόδοτο να ισοφαρίζει στο 35΄με τον Γαρεφαλάκη.

Το 1-2 έκανε στο 65΄ ο Γιαλυτάκης και το τελικό 1-3 ο Καστελιανάκης στο 75΄.


Η Δαμάστα ολοκληρώνει την προσεχή Κυριακή τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις παίζοντας με την ΑΕΚ στο γήπεδο του Καρτερού. Ωστόσο σύμφωνα με το πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας, όλες οι προπονήσεις από εδώ και στο εξής θα γίνονται στην φυσική έδρα της ομάδας, στο γήπεδο Δαμάστας, ενώ θα γίνουν αρκετά φιλικά παιχνίδια.


Η αρχική σύνθεση με την οποία παρέταξε σήμερα την ομάδα του στο φιλικό ο Γιάννης Χατζησεβαστός ήταν οι: Δημαράκης, Παπαδομιχελάκης, Ταβλαδωράκης, Αναστασιάδης, Μεϊρέλες, Αποστολάκης, Ρουμπάκης, Τζουβάρας, Τριανταφύλλου, Ολιβεϊρα, Μπενάλντο ενώ στο β' ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες.


Για τον Ηρόδοτο αγωνίστηκαν οι Μήτρου, Μπαλάφας, Παναγιωτάκης, Κίσσας, Ντέτσικας, Αχμέτ, Κοντογιάννης, Βλαχάβας, Ρούμπος, Γαρεφαλάκης, Μυρτέλι ενώ ο προπονητής των γηπεδούχων Αντώνης Ανδρουλάκης μετά το 60' έδωσε χρόνο συμμετοχής στους Τουμπακάκη, Κερκέζο, Ποταμιανάκη, Μπουγά, Τάταρη που προέρχονται από τις Ακαδημίες του Ηροδότου.

Φωτογραφία Αρχείου

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ