Με τη δεύτερη ψηφοφορία Συμπαραστάτης του Δημότη εκλέχτηκε η Ελευθερία Μερονιανάκη

Petite Perle 300×250

Με ομόφωνη(ο κ.Χουστουλάκης δεν συμμετείχε στη διαδικασία) απόφαση 26 ψήφους του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου στη δεύτερη ψηφοφορία εκλέχτηκε Συμπαραστάτης του Δημότη η δικηγόρος Ελευθερία Μερονιανάκη.

Η νεαρή νομικός με καταγωγή από τον Κρουσσώνα ευχαρίστησε το Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή της και δήλωσε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να αναβαθμίσει το συγκεκριμένο πόστο και να φανεί χρήσιμη στους πολίτες.

Είχε προηγηθεί η πρώτη ψηφοφορία όπου η κ.Μερονιανάκη είχε λάβει 15 ψήφους(χρειαζόταν 16) ο έτερος υποψήφιος Γιάννης Δρακουλάκης είχε λάβει 5, ενώ βγήκαν και 6 λευκά. Μετά την ψηφοφορία το λόγο έλαβε ο κ.Δρακουλάκης εμφανώς απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και μίλησε για συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και οφίτσια χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά σε κάποιο.

Μάλιστα για να βοηθήσει τη διαδικασία και να μη δημιουργηθεί κάποιο θέμα με την οικογένεια της κ.Μερονιανάκη που εκτιμά αποχώρησε από τη διαδικασία της δεύτερης ψηφοφορίας.

Μετά από μισάωρη διακοπή και διαβουλεύσεις από τις δημοτικές παρατάξεις ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θανάσης Κύρκος δήλωσε ότι η ομάδα του θα υπερψηφίσει την κ. Ελευθερία Μερονιανάκη κάτι που έφερε το αποτέλεσμα που σας είπαμε στην αρχή. Τη διαδικασία της ψηφοφορίας ανέλαβαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Μιχάλης Αλμπαντάκης και Ειρήνη Αστρινάκη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ