Ανακοίνωση από το Φροντιστήριο "ΚΥΚΛΟΣ" στο Γάζι

Petite Perle 300×250

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

Λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το κλείσιμο όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας και αναλογιζόμενοι την αγωνία όλων, για τους μαθητές μας, η διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του φροντιστηρίου μας αποφάσισε την διεξαγωγή διαδικτυακών μαθημάτων και τη διανομή εκπαιδευτικού υλικού. Αναλογιζόμαστε την ευθύνη μας και για τούτο το λόγο θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα διαθέσιμα μέσα έτσι ώστε οι μαθητές μας να μην αισθανθούν ούτε λεπτό ανασφάλεια σχετικά με την παρούσα κατάσταση. Θα θέλαμε να επισημάνουμε επίσης πως τα εξ' αποστάσεως μαθήματα δεν θα αντικαταστήσουν τις χαμένες φροντιστηριακές ώρες. Οι ώρες αυτές θα αναπληρωθούν αργότερα μετά το άνοιγμα όλων των σχολικών μονάδων.

Θέλουμε ακόμα να διαβεβαιώσουμε γονείς και μαθητές πως μπορούν να παραμείνουν ήρεμοι καθώς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την ομαλότερη κ πληρέστερη κάλυψη των κενών που δημιουργούνται εξαιτίας του κλεισίματος των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Σύντομα θα επικοινωνήσουμε με όλους τους γονείς και τους μαθητές του φροντιστηρίου μας με αναλυτικές οδηγίες για τις επόμενες μέρες ! Στο μεταξύ, προτείνουμε στα παιδιά να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο που τους δίνεται αυτή την περίοδο καθώς επίσης και να αποφεύγουν το συνωστισμό σε πολυσύχναστους χώρους (όπως για παράδειγμα καφετέριες ή κλαμπ) καθώς αυτό θα ακύρωνε ουσιαστικά τα μέτρα της Κυβέρνησης.

Η διεύθυνση και οι καθηγητές του φροντιστηρίου ΚΥΚΛΟΣ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ