Αυτή τη μάχη τη δίνουμε όλοι μαζί

Petite Perle 300×250

Το μήνυμα του δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα

Επίκληση στην ατομική μας ευθύνη και κάλεσμα για τήρηση των μέτρων και «λίγο καιρό υπομονή» κάνει ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας μέσα από βιντεοσκοπημένο μήνυμα που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Μένουμε σπίτι λοιπόν, μέχρι να είναι σίγουρο ότι ο κίνδυνος έχει περάσει. Για να μπορούμε στη συνέχεια να χαρούμε την άνοιξη όλοι μαζί, έχοντας τους δικούς μας ανθρώπους δίπλα μας» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μενέλαος Μποκέας .

Το πλήρες μήνυμα του Δημάρχου Μαλεβιζίου:

"Αγαπητοί συνδημότες,

 Όσα βιώνουμε με τον κορωνοϊό είναι πραγματικά πρωτόγνωρα. Είναι μια δύσκολη δοκιμασία για όλους μας.  Ωστόσο, οι έκτακτες καταστάσεις απαιτούν έκτακτα μέτρα.

 Ο Δήμος Μαλεβιζίου βρίσκεται σε συνεχή εγρήγορση. Βάζουμε πλάτη με ό,τι μέσο διαθέτουμε για να αποτραπεί η εκθετική αύξηση των κρουσμάτων. Ακολουθούμε κατά γράμμα τις οδηγίες των ειδικών, του Υπουργείου Υγείας και της Κυβέρνησης.

Κλιμακώσαμε τα μέτρα πρόληψης, εφαρμόζουμε προληπτικές απολυμάνσεις σε εξωτερικούς χώρους, όπως στα παγκάκια και τις στάσεις των λεωφορείων,  σφραγίσαμε κοινόχρηστους χώρους, όπως τις παιδικές χαρές,  για την αποφυγή συναθροίσεων και εφαρμόζουμε τις νέες τεχνολογίες για να εξυπηρετήσουμε τους δημότες, χωρίς να προσέρχονται στις δημοτικές υπηρεσίες, προστατεύοντας παράλληλα και τους εργαζόμενούς μας, που δίνουν κι εκείνοι τη δική τους μάχη.

Θα ήθελα όμως ιδιαίτερα να απευθυνθώ σε όλους εμάς. Ειδικά στους νέους αυτού του τόπου. Η ατομική μας ευθύνη είναι η μεγαλύτερη ασπίδα απέναντι στον κορωνοϊό. Ό,τι και να κάνει το Υπουργείο ό,τι και να κάνει η Κυβέρνηση,  ό,τι και να κάνει ο Δήμος μας, δε μπορεί να συγκριθεί  με αυτό που μπορεί να κάνει ο καθένας από μας ξεχωριστά.

Να προστατεύσουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς και τους ανθρώπους μας. Τους γονείς μας,  τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας.

Να κάνουμε λίγο καιρό υπομονή. Για να μπορούμε στη συνέχεια να χαρούμε την άνοιξη όλοι μαζί, έχοντας τους δικούς μας ανθρώπους δίπλα μας.

 Μένουμε σπίτι λοιπόν, μέχρι να είναι σίγουρο ότι ο κίνδυνος έχει περάσει.

Αν νιώσετε ότι έχετε τα συμπτώματα επικοινωνήστε άμεσα με το γιατρό σας ή τον ΕΟΔΥ. Είμαι σίγουρος ότι μαζί θα ξεπεράσουμε και αυτήν την κρίση. Να είστε όλοι καλά!

Σας ευχαριστώ".

Αυτή τη μάχη τη δίνουμε όλοι μαζί.Ήρθε η ώρα να δείξουμε πόσο υπεύθυνοι είμαστε.Μένουμε σπίτι!Για να μη λείψει κανείς από κοντά μας.Ατομική ευθύνη: η μεγαλύτερη ασπίδα απέναντι στον κορωνοϊό.

Gepostet von Menelaos Bokeas am Montag, 16. März 2020

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ