Όλα πιθανά με τις Μικτές

Petite Perle 300×250

Του Αντώνη Στρατάκη

Η επέλαση του Κορωνοϊού έχει επίπτωση και στις Μικτές ομάδες των ενώσεων όλης της χώρας.

Κανονικά η επόμενη φάση θα γινόταν μέσα στον Μάρτιο και οι ομάδες του Ηρακλείου θα ήταν γηπεδούχες με βάση την προκήρυξη της ΕΠΟ.

Η Μικτή Κ12 του Ηρακλείου θα υποδεχόταν τη Λέσβο στο γήπεδο του ΠΟΑ και η Μικτή Κ14 την Μικτή Δωδεκανήσου.

Επειδή η ΕΠΟ κάποιες φορές αλλάζει την προκήρυξη στο θέμα των Μικτών δεν αποκλείεται να όριζε τα παιχνίδια σε μια ουδέτερη έδρα που στην προκειμένη περίπτωση θα ήταν κάποιο γήπεδο της Αθήνας.

Υπάρχει βέβαια σοβαρό ενδεχόμενο στην περίπτωση που τραβήξει για πολύ η επιδημία με τον Κορωνοϊό και παραταθεί η αποχή από τα παιχνίδια η ΕΠΟ να ακύρωση την τελική φάση.

Η ΕΠΟ ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες επιθυμεί να ολοκληρωθεί αυτή η διοργάνωση και θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να μην υποχρεωθεί να το διακόψει για λόγους ανωτέρας βίας.

Την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος επιθυμούν σφόδρα και οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ηρακλείου οι οποίοι παίζουν για πρώτη φορά φέτος στις Μικτές ομάδες και βλέπουν ότι με βάση την ποιότητα τους έχουν ελπίδες διάκρισης.

Φυσικά οι προπονήσεις στις Μικτές όπως και σε όλες τις ομάδες έχουν σταματήσει έως τις 28 Μαρτίου αλλά οι προπονητές Γιάννης Χατζησεβαστός  και Αντώνης Μανιδάκης προετοιμάζονται σαν να γίνουν κανονικά οι αγώνες.

Συγκεντρώνουν πληροφορίες για τους αντιπάλους των Μικτών ομάδων Λέσβου, Δωδεκανήσου ούτως ώστε αν το πρωτάθλημα επαναρχίσει να παρουσιαστούν διαβασμένοι και να οδηγήσουν το Ηράκλειο σε διπλή πρόκριση αρχικά και στη συνέχεια να διεκδικήσουν πρόκριση στους τελικούς.

Άλλωστε το Ηράκλειο διακρίνεται διαχρονικά αφού έχει φτάσει αρκετές φορές σε τελικούς έχοντας κατακτήσει και τίτλους.

Τα τελευταία χρόνια έχει χάσει τον δρόμο για τη νίκη στους τελικούς αλλά φέτος η αισιοδοξία είναι διάχυτη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ