Θεοχάρης: ‘Ολα τα σενάρια για τον κορονοϊό και τι επιπτώσεις θα έχει στον τουρισμό

Τελευταία Ενημέρωση:

Κορονοϊός: «Ο ελληνικός τουρισμός θα αντέξει γιατί δεν έχουν αλλάξει οι συνθήκες, το ελληνικό τουριστικό προϊόν είναι ίδιο», δήλωσε ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

«Αυτό που έχει αλλάξει είναι ο φόβος που επικρατεί και το γεγονός ότι κάθε χώρα παίρνει τα μέτρα της για να αντιμετωπίσει αυτήν την πανδημία» είπε ο κ.Θεοχάρης, προσθέτοντας ωστόσο ότι δεν γνωρίζουμε πότε θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

«Με το πιο θετικό σενάριο θα μπορέσουμε να ανακτήσουμε τις απώλειες στο δεύτερο εξάμηνο του έτους», είπε μιλώντας στο Mega, «ενώ με το πιο αρνητικό-αν δηλαδή αυτό διαρκέσει μέσα στο καλοκαίρι, η φετινή χρονιά θα είναι χαμένη».

Σχετικά με το αν θα προχωρήσουν επιτάξεις ξενοδοχείων για ανθρώπους που μπορεί να έχουν νοσήσει από τον κορωνοϊό σημείωσε ότι η πράξη νομοθετικού περιεχομένου αναφέρεται σε αυτή την δυνατότητα που έχει το κράτος.

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι βρισκόμαστε σε έναν άτυπο πόλεμο και παλεύουμε με μια νόσο που είναι δύσκολη στην αντιμετώπιση της και έχουμε κάθε βέλος στη φαρέτρα», είπε χαρακτηριστικά.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...