100.000 χειρουργικές μάσκες έχει διαθέσει η Περιφέρεια Κρήτης το τελευταίο τριήμερο

Petite Perle 300×250

100.000 χειρουργικές μάσκες έχει διαθέσει το τελευταίο τριήμερο η Περιφέρεια Κρήτης σε Ιατρικούς Συλλόγους, Δήμους, Υπηρεσίες και φορείς του νησιού. Παράλληλα σήμερα παρέδωσε 30.000 στην 7η ΥΠΕ Κρήτης προκειμένου να
διατεθούν για τις ανάγκες των Νοσοκομείων του νησιού.

Στην παράδοση παραβρέθηκαν, ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Λάμπρος Βαμβακάς και η Δυπεάρχης Λένα Μπορμπουδάκη, η οποία και ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη καθώς και τον κ. Βαμβακά και όλα τα στελέχη της Περιφέρειας. Υπογράμμισε πως «συνεχίζεται η εξαιρετική συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης που ξεκίνησε από τις πρώτες στιγμές αντιμετώπισης της δύσκολης συγκυρίας για τη χώρα μας. Με την προσφορά ενισχύονται, τόσο το ΠΑΓΝΗ που είναι Νοσοκομείο αναφοράς, όσο και όλες οι δομές Υγείας και η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας».

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας τόνισε πως «συνεχίζουμε να στηρίζουμε το έργο της Υγειονομικής περιφέρειας και των δομών υγείας του νησιού και σε συνεννόηση πάντα με τον Περιφερειάρχη, είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε κι άλλο υλικό και κάθε συνδρομή που θα χρειαστεί για την αντιμετώπιση των δύσκολων συνθηκών που έχουμε μπροστά μας».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ