Νικολάς Ιγουαΐν: «Η μητέρα μας έχει καρκίνο, ζητάμε λίγο σεβασμό»

Petite Perle 300×250

Η φυγή του Γκονσάλο Ιγουαίν από το Τορίνο, ενώ βρίσκονταν σε καραντίνα λόγω του κορονοϊού, έβαλε τον Αργεντινό επιθετικό της Γιουβέντους στο στόχαστρο της κριτικής, μέχρι που έγινε γνωστός ο πολύ σοβαρός λόγος της «απόδρασής» του.

Ο Γκονσάλο Ιγουαΐν ήθελε να βρεθεί στο πλευρό της μητέρας του, η οποία υποβάλεται σε χημειοθεραπεία. Έφυγε από την Ιταλία και ο Ντάγκλας Κόστα.

Ο Πιπίτα θέλησε να βρεθεί στο πλευρό της μητέρας του, Νάνσι Ζακάριας, η οποία υποφέρει από καρκίνο και υποβάλεται σε χημειοθεραπεία. Ο Γκονσάλο, όπως και ο πατέρας του Χόρχε, θέλησαν να είναι δίπλα της σε αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή.

«Η μητέρα μας έχει καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια και δεν θα σταματήσει την μάχη της κατά της ασθένειας. Σας ζητάμε λίγο σεβασμό και ευαισθησία» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο αδελφός και μάνατζερ του Γκονσάλο, Νικολάς.

Έφυγε και ο Ντάγκλας Κόστα

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, από το Τορίνο αποχώρησε για την χώρα του και ο Ντάγκλας Κόστα. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ το έκανε μόλις έμαθε ότι είναι αρνητικός στον ιό Covid-19, όπως άλλωστε και ο Ιγουαΐν, παρ' ότι βρέθηκαν θετικοί οι συμπαίκτες τους, Ντανιέλε Ρουγκάνι και Μπλεζ Ματουιντί.

Από το Τορίνο έχουν φύγει ακόμα ο Ροδρίγο Μπετανκούρ, ο Μίραλεμ Πιάνιτς και ο Σάμι Κεντίρα, οι οποίοι βρίσκονται με τις οικογένειές τους σε Ουρουγουάη, Βοσνία και Γερμανία αντίστοιχα.

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ