Βλάβη σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης στο Γάζι Επί ποδός η ΔΕΥΑΜ – ως το βράδυ η αποκατάσταση της υδροδότησης

Petite Perle 300×250

Βλάβη σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης στο Γάζι αποκαθιστούν από νωρίς σήμερα το πρωί τεχνικά συνεργεία της ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου. Η βλάβη εντοπίστηκε στην περιοχή της οδού Νίδας (παράλληλος εθνικής οδού), εξαιτίας ρωγμής στον αγωγό. Στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Γιάννης Βάμβουκας για το συντονισμό των εργασιών.

Για την αποκατάσταση της βλάβης η ΔΕΥΑΜ προχώρησε σε προσωρινή διακοπή της υδροδότησης κατά τόπους σε περιοχές του Γαζίου, της Αγίας Μαρίνας (Τσαλικάκι) και της Αμμουδάρας, καθώς πρόκειται για τον κεντρικό αγωγό που διοχετεύει νερό στις κατοικίες και τις επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Γαζίου. Η υδροδότηση πρόκειται να επανέλθει σταδιακά ως το βράδυ, καθώς η αποκατάσταση της βλάβης θα ολοκληρωθεί ως αργά το απόγευμα.

Στο σημείο της βλάβης έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας για την ασφάλεια οχημάτων και πεζών και στο πλαίσιο αυτό, η ΔΕΥΑΜ παρακαλεί για την κατανόηση των διερχόμενων οδηγών, προκειμένου να αποφεύγεται η διέλευση οχημάτων.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ