«Πάγος» σύντομα στις πτήσεις από Τουρκία Αγγλία-Μειώσεις σε όλα τα δρομολόγια

by KORINA KAFETZOPOULOU

Τελευταία Ενημέρωση:

Αλλαγές αναμένονται τις επόμενες μέρες και στις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού, λόγω τις ραγδαίας υποχώρησης της επιβατικής κίνησης αλλά και των επιδημιολογικών δεδομένων που ανατρέπονται από μέρα σε μέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπό εξεπεργασία είναι η πλήρης διακοπή των πτήσεων από Τουρκία και Βρετανία μέσα στις επόμενες ημέρες, αλλά και σημαντικός περιορισμός όλων των υπόλοιπων πτήσεων, εσωτερικού και εξωτερικού.

Την τελευταία εβδομάδα έγιναν 660 πτήσεις

Την τελευταία εβδομάδα, ο αριθμός των δρομολογίων είχε περιοριστεί στις 660 πτήσεις, νούμερο που ισοδυναμεί με 45 εξωτερικού και περίπου 67 πτήσεις εσωτερικού την ημέρα, από 1.100 που ήταν συνολικά τον Φεβρουάριο.

Αρμόδιες πηγές δεν αποκλείουν ανάλογα με την ζήτηση, ο αριθμός των ημερήσιων πτήσεων να υποχωρήσει στο μισό.

Η λίστα με τις χώρες με απαγόρευση πτήσεων θα μεγαλώσει

Σε ότι αφορά τις χώρες του εξωτερικού, επί του παρόντος το απαγορευτικό ισχύει για Ιταλία, Ισπανία, Αλβανία και Σκόπια (μόνο για τις επιβατικές μεταφορές), όμως η λίστα προοδευτικά θα μακραίνει και με άλλες χώρες όπου διαπιστώνονται αυξημένα ποσοστά διάδοσης της επιδημίας.

Η ΕΕ ακολουθεί ενιαία πολιτική στο κλείσιμο των συνόρων σε τρίτες χώρες και επί του παρόντος έχει αποφευχθεί ένα διεθνές lockdown.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...