η FIFA ανέβαλε και επίσημα τους τελικούς Champions League και Europa

Τελευταία Ενημέρωση:

Ήταν δεδομένο, τώρα έγινε και επίσημο, ότι δεν θα διεξαχθούν στις προκαθορισμένες ημερομηνίες οι τελικοί των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Κάνεις δεν ξέρει πότε και εάν θα γίνουν καν.

Στις 17 Μαρτίου η FIFA συνεδρίασε και αποφάσισε την αναβολή του EURO 2020 εξαιτίας του κορωνοϊού. Όσον αφορά όμως το τι θα συνέβαινε στα εγχώρια πρωταθλήματα, αλλά και στο Champions και το Europa League, αυτά έμειναν στον αέρα. Ώσπου τη Δευτέρα η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία ανακοίνωσε και επίσημα ότι οι τελικοί στις δικές τις διεθνείς διοργανώσεις δεν θα διεξαχθούν στις αρχικές ημερομηνίες. 

Πότε θα διεξαχθούν οι τελικοί; Υπάρχουν διάφορα σενάρια, αλλά κανείς δεν μπορεί να προγραμματίσει, από τη στιγμή που κανείς δεν ξέρει εάν θα ξαναπαιχτεί ποδόσφαιρο για τη σεζόν, καθώς η πανδημία του Covid-19 διαρκώς απλώνεται.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...