Οι ευχές και το μήνυμα του Βαγγέλη Παρασύρη για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Τελευταία Ενημέρωση:

Το δικό του μήνυμα μέσω της προσωπικής του σελίδας έστειλε ο δραστήριος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γαζίου θέλοντας και αυτός να τιμήσει την σημερινή ημέρα μνήμης για την πατρίδα μας.

Η φετεινή επέτειο της 25ης Μαρτίου μας βρίσκει αντιμέτωπους με μια Παγκόσμια Κρίση Υγείας και όχι μόνο, αυτής του Κορονοϊού, που έχει αλλάξει τα πάντα στην καθημερινότητα μας, στην ζωή μας. Δυστυχώς, λόγω των έκτακτων μέτρων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε την μεγάλη διπλή Εορτή του Έθνους μας και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου με παρελάσεις και με όλες τις τιμές που της αρμόζουν. Τιμούμε τους ήρωες του 1821 και διατηρούμε ζωντανούς τους αγώνες τους για Ελευθερία, στην καρδιά και το μυαλό μας, έχοντας χρέος να τους μεταφέρουμε στα παιδιά μας και να σταθούμε άξιοι συνεχιστές της Ιστορίας μας. Τιμούμε την Εθνική μας Εορτή υψώνοντας την Ελληνική σημαία η οποία κυματίζει και Θα κυματίζει περήφανη! Σήμερα, Όλοι μαζί, Ενωμένοι, ο καθένας από τη δικιά του σκοπιά, με αίσθημα ατομικής και συλλογικής ευθύνης, δίνουμε τον δικό μας αγώνα, την δική μας μάχη, τηρώντας τις οδηγίες των επιστημόνων.
Εύχομαι σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά με Υγεία! Η Χάρη της Παναγίας να μας προστατεύει!

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...