Κορωνοϊός: Ο Ρότζερ Φέντερερ δωρίζει 1 εκατομμύριο στην Ελβετία -Για οικογένειες που το έχουν ανάγκη

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο Ελβετός τενίστας Ρότζερ Φέντερερ ανακοίνωσε πως δωρίζει 1 εκατομμύριο ελβετικά φράγκα σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελβετία.

Με ανάρτησή του στο Instaram, ο Ρότζερ Φέντερερ κάλεσε και άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά του, προκειμένου να υποστηριχθούν οικογένειες που το έχουν ανάγκη στην Ελβετία, μια από τις χώρες που πλήττονται βαριά από την πανδημία του κορωνοϊού.

Η ανάρτηση του Ρότζερ Φέντερερ στο Instagram
«Αυτοί είναι προκλητικοί καιροί για όλους και κανείς δεν πρέπει να μένει στην άκρη. Η Μίρκα και εγώ προσωπικά αποφασίσαμε να δωρίσουμε 1 εκατομμύρια ελβετικα φράγκα για τις πιο ευάλωτες οικογένειες οικογένειες της Ελβετίας. Η συμβολή μας είναι μόνο η αρχή. Ελπίζουμε και άλλοι να μας συνοδεύσουν σύντομα στην υποστήριξη οικογενειών που το έχουν περισσότερη ανάγκη. Μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτή την κρίση. Μείνε υγιείς!
Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...