Μετά τον… κορωνοϊό, τέσσερα μεγάλα επενδυτικά πλάνα “έρχονται” στην Κρήτη – “Πράσινο” νέα ξενοδοχεία στο νησί…

Τελευταία Ενημέρωση:

H εξάπλωση του κορωνοϊού, αναμφισβήτητα χτυπά και την επενδυτική δραστηριότητα στη χώρα, περιλαμβανομένων και των επιχειρηματικών σχεδίων για νέα ξενοδοχεία στην επικράτεια.

Με την ελπίδα ταχείας εξόδου από αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα, το Tornos News θα συνεχίζει να δημοσιεύει επενδυτικά σχέδια, τα οποία έχουν εγκριθεί το προηγούμενο διάστημα από τις αρμόδιες αρχές.  Η δυναμική που είχε αναπτυχθεί πριν την εμφάνιση του ιού για την υλοποίηση νέων επενδύσεων στον τουρισμό, αποτελεί έναν επιπλέον λόγο για την στήριξη του τομέα, ο οποίος συνεισέφερε τα μέγιστα στην προσπάθεια εξόδου της χώρας από την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών.

Ειδικότερα, η Περιφέρεια Κρήτης έχει εγκρίνει


α) το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης ΣΩΠΑΣΗ ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε., που αναφέρεται στην  ίδρυση ξενοδοχείου 4 αστέρων δυναμικότητας 105 κλινών, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 2.596.720,75 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 2.585.860,13 ευρώ.

β) το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης ΑΙΟΛΟΣ KAΤΣΟΥΛΗΣ Ι.Κ.Ε., που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 3 αστέρων, δυναμικότητας 24 δωματίων των 70 κλινών, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 858.557,08 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 858.557,08  ευρώ.

γ) το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης ΛΕΜΟΝΑΚΗΣ Α.Ε., που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 3 αστέρων, δυναμικότητας 37 δωματίων των 74 κλινών στο Ηράκλειο της Κρήτης, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 1.871.800  ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 1.866.570,20 ευρώ.

δ) το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης LA STELLA ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, που αναφέρεται στο ξενοδοχείο Infinity boutique hotel & spa Χερσονήσου Κρήτης, κατηγορίας 5 αστέρων κατηγορίας boutique hotel,  29 διαμερισμάτων των 64 κλινών, με δημιουργία των απαραίτητων εστιατορίων και bar μέσα στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης. Επιπρόσθετα θα δημιουργηθούν χώροι πισίνας και σάουνες, θέσεις στάθμευσης και βοηθητικοί χώροι συνολικής επιφάνειας 1.177,48 τ.μ. , συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 1.949.623,25 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 1.949.397,20 ευρώ.

Πηγή: Tornos News

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...