Μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας για την 25η Μαρτίου από τον ΥΕΘΑ Νικόλαο Παναγιωτόπουλο

Petite Perle 300×250

Μήνυμα ενότητας, αγωνιστικότητας και αισιοδοξίας για την επίτευξη των στόχων έστειλε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, με την ευκαιρία του διπλού εορτασμού σήμερα, της 199ης επετείου του αγώνα της εθνικής παλιγγενεσίας, και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

«Γιορτάζουμε και τιμούμε σήμερα ανήμερα της μεγάλης θρησκευτικής εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας.

 Η ατμόσφαιρα φέτος είναι διαφορετική αλλά το νόημα είναι το ίδιο.

Καλούμαστε να αντλήσουμε έμπνευση και δύναμη από το παράδειγμα των ηρώων του 1821 για να αντιμετωπίσουμε τις κρίσιμες απειλές της εποχής μας, τις μεγάλες δοκιμασίες της δίκης μας ιστορικής συγκυρίας.Έτσι ώστε ο ιστορικός του μέλλοντος να γράψει κάποτε ότι το Μάρτιο του 2020, 199 χρόνια από τον Μάρτιο του 1821, οι Έλληνες ενώθηκαν, αγωνίστηκαν και τα κατάφεραν", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και παρατηρεί: "πρώτα να διατηρήσουν το απαραβίαστο των συνόρων απέναντι σε μια μαζική και οργανωμένη απόπειρα εισβολής και έπειτα να περιορίσουν, την ανεξέλεγκτη διασπορά στο εσωτερικό της χώρας ενός φονικού ιού, που έφερε ολόκληρο τον κόσμο στα όρια των αντοχών του. Με αίσθημα λοιπόν ατομικής ευθύνης αλλά και αλληλεγγύης προς το διπλανό μας. Με Πίστη, σθένος και αποφασιστικότητα. Με ψηλά το κεφάλι και ψηλά τις σημαίες!'

Ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας  προτρέπει "ας θυμηθούμε αυτούς που αγωνίστηκαν για να κάνουν την Ελλάδα ελεύθερο και ανεξάρτητο κράτος. Κι ας φανούμε αντάξιοι τους, γράφοντας τη δική μας ιστορία".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ