H Τύλισος ευχαριστεί τους εργαζομένους στο Βοήθεια στο Σπίτι

Μια συγκινητική επιστολή του εκκλησιαστικού συμβουλίου

Τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι" του Δήμου Μαλεβιζίου και συγκεκριμένα τις Δ. Φιολιτάκη ,Μ. Καλλέργη, Ελ. Γιανναδάκη και Κων. Παντερμαράκη ευχαριστεί με επιστολή του, το εκκλησιαστικό συμβούλιο Τυλίσου για τη φροντίδα που με αμείωτο ρυθμό προσφέρουν σε εκατοντάδες συνδημότες.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

"Το εκκλησιαστικό συμβούλιο Τυλίσου αισθάνεται την ανάγκη τις δύσκολες αυτές ημέρες, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης και σεβασμού, να ευχαριστήσει όλους του φορείς υγείας και κοινωνικής πρόνοιας.

Εργαζόμενους και  εθελοντές, που τις κρίσιμες αυτές στιγμές στέκονται με αυταπάρνηση και επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης  δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη.

Μέσα σε όλους αυτούς υπάρχει μια κατηγορία αφανών συνανθρώπων μας, που κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες εργάζονται αθόρυβα, απλήρωτοι πολλές φορές, χωρίς τα απαραίτητα εφόδια, στις μικρές και απρόσιτες κοινωνίες και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όλους εμάς, τους ανήμπορος και άρρωστους, και που δίνουν κουράγιο, φροντίδα και ανακούφισης.

Είναι πολλές φορές ίσως και οι μοναδικοί που μπαίνουν στα σπίτια μας τη στιγμή που τους έχουμε ανάγκη.

Και αυτοί είναι οι εργαζόμενοι του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι τους οποίους και ευγνωμονούμε.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους εργαζόμενους της δομής Βοήθειας στο Σπίτι και συγκεκριμένα τις Δ. Φιολιτάκη ,Μ. Καλλέργη, Ελ. Γιανναδάκη και Κων. Παντερμαράκη.

Ας αναγνωρίσει και η Πολιτεία τη σπουδαιότητα του θεσμού αυτού και ας στελεχώσει τις δομές αυτές με ανθρώπινο δυναμικό και παρέχοντας τους τα απαραίτητα υλικά και μέσα για το έργο τους.

Για το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο

Πατήρ Γεώργιος Μαλλιωτάκης

Πρωτοπρεσβύτερος Οικουμενικού Θρόνου" 

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ