Στην πρώτη γραμμή τα στελέχη της καθαριότητας στο Μαλεβίζι

Στην πρώτη γραμμή τα στελέχη της καθαριότητας στο Μαλεβίζι

Το «ευχαριστώ» του Μενέλαου Μποκέα

Σε μια μάχη για την προστασία της δημόσιας υγείας ρίχνονται καθημερινά οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου Μαλεβιζίου. Πρόκειται για τα στελέχη της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης που δείχνουν αυταπάρνηση και βρίσκονται επί ποδός σε όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου για ό,τι χρειαστεί, προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία σε κάθε περιοχή του Μαλεβιζίου. Με το συντονισμό του  Αντιδημάρχου Μιχάλη Αλμπαντάκη, προσωπικό και μηχανήματα της υπηρεσίας βρίσκονται καθημερινά σε κάθε γωνιά του Δήμου, όχι μόνο για την περισυλλογή των απορριμμάτων, αλλά και για τις εντατικές εργασίες απολυμάνσεων που εφαρμόζονται με απόφαση της Δημοτικής Αρχής σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.

Ένα ιδιαίτερο «ευχαριστώ» απεύθυνε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας στα υπηρεσιακά στελέχη της καθαριότητας, αναφέροντας: «Είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης. Μια ανθρώπινη ασπίδα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Δηλώνουν παρών στο καθήκον, όσο εμείς μένουμε σπίτι. Με αυταπάρνηση, ακόμη και εν μέσω της πανδημίας, δίνουν έναν καθημερινό αγώνα για όλους. Ο Δήμος Μαλεβιζίου έχει φροντίσει για κάθε αναγκαίο προστατευτικό εξοπλισμό, μεριμνώντας με κάθε πρόσφορο μέσο για την προσωπική τους ασφάλεια. Τους οφείλουμε όλοι ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Την ιδιαίτερη συμβολή των στελεχών της καθαριότητας για την προάσπιση της δημόσιας υγείας τόνισε, ευχαριστώντας τους και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Μιχάλης Αλμπαντάκης, κάνοντας λόγο για «ανθρώπους της πρώτης γραμμής, που βρίσκονται στους δρόμους από τα χαράματα,  κάνοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες και με υπερωρίες, για να διατηρήσουν καθαρούς τους οικισμούς και απολυμασμένους τους κοινόχρηστους χώρους».

Τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και προστασίας οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου Μαλεβιζίου έχουν ήδη ολοκληρώσει μια μεγάλη σειρά απολυμάνσεων σε όλους τους κάδους του Δήμου, τους οποίους παράλληλα έπλυναν εσωτερικά και εξωτερικά, ως επιπλέον προληπτικό μέτρο κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Την ίδια στιγμή συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς απολυμάνσεις που έχει προγραμματίσει η Δημοτική Αρχή σε πεζοδρόμια, δρόμους, πλατείες, στάσεις λεωφορείων, παγκάκια και κοινόχρηστους χώρους. Μάλιστα, για το σκοπό αυτό τα ειδικά συνεργεία βρέθηκαν χθες και στο λιμανάκι της Παντάνασσας.  Επίσης, απολυμαίνονται πεζοδρόμια και δρόμοι. Οι απολυμάνσεις θα συνεχιστούν όλο το επόμενο διάστημα σε καθημερινή βάση.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ