Τηλεδιάσκεψη για το ΕΑΚΗ και προτροπή στα σωματεία και γονείς για επικοινωνία μεταξύ τους(pics)

Τελευταία Ενημέρωση:

Διοικούσα Επιτροπή Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου:

Η εμφάνιση του κορωνοϊού στην Ελλάδα ήταν η αφορμή να σταματήσει η λειτουργία των εγκαταστάσεων και του ΕΑΚΗ. Αυτό που σίγουρα δεν κατάφερε ο ιος είναι να σταματήσει η επικοινωνία και η συνέχιση του προγραμματισμού της Διοικούσας.

Εκμεταλλευόμενοι την τεχνολογία παρουσία και του Υφυπουργού Αθλητισμού  πραγματοποίησαμε την πρώτη digital συνεδρίαση στην οποία συζητήθηκε ο τρόπος που θα πρέπει να δράσουμε με τις νέες αυτές συνθήκες για την υλοποίηση των εργασιών για το έτος 2020.

Σε αυτές τις πρωτόγνωρες και συνάμα δύσκολες καταστάσεις που ζούμε πιστεύουμε ότι η επικοινωνία, η σύμπνοια και η αγάπη στον συνάνθρωπο είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε  προκειμένου να ανταπεξέλθουμε όλοι. Προτείνουμε στα σωματεία, στους συλλόγους γονέων να έρθουν σε επικοινωνία μεταξύ τους να ανταλλάξουν ιδέες, σκέψεις.

 Είναι μια ευκαιρία, να αναθεωρήσουμε να ανασυνταχθούμε και να βάλουμε μπροστά το ΕΜΕΙΣ από το ΕΓΩ.

Ως Διοικούσα θα επιδιώξουμε το αμέσως επόμενο διάστημα να  επικοινωνήσουμε διαδικτυακά με όλους, σωματεία, γονείς και γιατί όχι και με αθλητές.

Είμαστε η οικογένεια του ΕΑΚΗ και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...