Απολύμανση και στις Κορφές από το Δήμο Μαλεβιζίου

Τελευταία Ενημέρωση:

Απολύμανση κατά του κορωνο΄ι΄ου έγινε στις Κορφές από τον Δήμο Μαλεβιζίου.

Στην κεντρική πλατεία, στο Ιατρείο και σε άλλους κοινόχρηστους χώρους του χωριού στην γενικευμένη προσπάθεια καταπολέμησης του κορονω΄ι΄ού, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Δήμο Μαλεβιζιου  γιατί είναι αναγκαία και επιτακτικά τα προληπτικά μέτρα που έχει λάβει. Πιστοποιώντας την σοβαρότητα που επιδεικνύει για την προστασία των πολιτών, πολλά συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε όλους τους κατοίκους των Κορφών που τηρούν εις το ακέραιο  με ευλάβεια τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση με γενικό σύνθημα  – Μένουμε Σπίτι -.

 Βάζοντας το δικό τους λιθαράκι στην γενικευμένη προσπάθεια της αποτροπής της διασποράς του κορονω’ι’ού η Τοπική Κοινότητα Κορφών όπως πάντα, σε συνεργασία με τον Δήμο Μαλεβιζίου, και όλους τους φορείς των Κορφών, είναι ανά πάσα ώρα και στιγμή στην διάθεση όλων των πολιτών που θα έχουν την ανάγκη υποστήριξης σε ότι θέμα τους απασχολεί, είμαστε δίπλα τους όπως έχει πει και ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Μενέλαος Μποκέας σ’ αυτήν την αξιέπαινη πρωτοβουλία του, για την προστασία των πολιτών  και με αισιοδοξία θα βγούμε νικητές από αυτόν τον αόρατο εχθρό.

Μένουμε Σπίτι.       Από τον Πρόεδρο της Κοινότητας  Κορφών  Κώστα Φαραζάκη.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...