Κορονοϊός Ελλάδα: «Στο κόκκινο» η Καστοριά – Μεταβαίνει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

Τελευταία Ενημέρωση:

Σήμα κινδύνου εκπέμπει το Νοσοκομείο της Καστοριάς, που νοσηλεύει περίπου 14 ασθενείς με κορονοϊό. Καθυστερήσεις στα αποτελέσματα των τεστ καταγγέλλει στο News4Health ο Αντιπεριφερειάρχης Δ. Σαββόπουλος. Άλλος ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από τον Covid-19.

Πέντε νεκρούς μετράει η Καστοριά, καθώς χθες το βράδυ κατέληξε 70χρονος νεφροπαθής, που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο της πόλης, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιβεβαιωμένων θανάτων στην Ελλάδα στους 29.

 Σύμφωνα με την τελευταία επιδημιολογική μελέτη του ΕΟΔΥ, η Καστοριά έχει τη μεγαλύτερη αναλογία κρουσμάτων στην επικράτεια, καθώς καταγράφει περίπου 38 περιπτώσεις ανά 100 χιλιάδες κατοίκους. Όπως αναφέρει στο News4Health ο ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δ. Σαββόπουλος 25 άτομα από την περιοχή νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, σε σοβαρή ή πολύ σοβαρή κατάσταση.


Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...