Λόγω κορωνοϊού μειώθηκαν τα τροχαία στην Κρήτη

Τελευταία Ενημέρωση:

Αν από μια δυσάρεστη κατάσταση δύναται να προκύψει και κάτι θετικό, αυτό θα μπορούσε να πει κανείς ότι έχει να κάνει και με τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων στο νομό Ηρακλείου αυτή την περίοδο.

Αρχικά, το κλείσιμο των καταστημάτων και εν προκειμένω των μπαρ, άρα και η μη κατανάλωσης αλκοόλ και από την άλλη η ελεγχόμενη και δικαιολογημένη κυκλοφορία στους δρόμους, έριξαν θεαματικά το δείκτη των τροχαίων ατυχημάτων στο νομό.

Κι αυτό το καταλαβαίνει κανείς συγκρίνοντας τα στατιστικά του περυσινού Μάρτη με τον φετινό, ο οποίος εκπνέει σε λίγους μήνες.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Κρήτης, Γιάννης Λιονάκης, πέρυσι το Μάρτιο είχαν σημειωθεί στο νησί τέσσερα θανατηφόρα τροχαία, πέντε συνάνθρωποι μας είχαν τραυματιστεί πολύ σοβαρά σε 13 σοβαρά τροχαία ατυχήματα, ενώ είχαν καταγραφεί σε επίπεδο Κρήτης το συγκεκριμένο
χρονικό διάστημα 14 ελαφρείς τραυματισμοί.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...