Δίπλα στα μέλη και τους κατοίκους ο σύλλογος Εμπόρων Κρουσώνα -Που εφιστά την προσοχή

Petite Perle 300×250

Τα μέλη του αλλά και τους κατοίκους ενημερώνει ο Σύλλογος Εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών Κρουσώνα για σειρά θεμάτων που έχουν προκύψει αυτή την περίοδο.

Το διοικητικό συμβούλιο που συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη εφιστά την προσοχή τόσο των μελών του, όσο και των καταναλωτών για σειρά θεμάτων που άπτοντα της υγείας του, αλλά και θεμάτων που αφορούν στην άρτια ενημέρωσή τους.

Ζητάει τη βοήθεια των πολιτών για να παταχθούν τυχόν φαινόμενα αισχροκέρδειας ενώ ζητά από τους καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αγορές τους από πλανόδιους.

Ένα μεγάλο θέμα για τον Κρουσώνα είναι ότι η τράπεζα παραμένει κλειστή.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών  Κρουσώνα έχει ως εξής:  

"Ύστερα από τηλεδιάσκεψη των μελών του συμβουλίου του συλλόγου αποφασίσαμε – συζητήσαμε τα παρακάτω
-Θέλουμε να εκφράσουμε την συμπαράσταση των επιχειρήσεων που πλήττονται άμεσα από την πολιτική προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό COVID-19.

Είμαστε δίπλα στις νόμιμες επιχειρήσεις του χωριού μας και θα κάνουμε ότι χρειαστεί από την μεριά μας για να υπάρχει αύριο για όλους μας.

 Τα μέλη του συμβουλίου είναι στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστεί κάποιος στο μέτρο του δυνατού.

-Επισημαίνουμε σε όλους ότι πρέπει να τηρούμε τις υποδείξεις του υπουργείου για τα ατομικά μέσα προστασίας που έχουν εξαγγελθεί όσο πιο σχολαστικά γίνετε. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ.

-Παροτρύνουμε τους καταναλωτές να χρησιμοποιούν κάρτα πληρωμών για τις συναλλαγές τους και να περιορίσουν όσο το δυνατόν τις μετακινήσεις τους και εντός χωριού αλλά και εκτός.

-Το επόμενο διάστημα θα επικοινωνήσουμε με στελέχη της τράπεζας Πειραιώς για να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια των επιχειρήσεων αλλά και των κατοίκων το θέμα που προέκυψε να είναι κλειστά μετά από τα μέτρα πρόληψης για την πανδημία.

-Θέλουμε να εκφράσουμε επίσης την δυσαρέσκεια όλων μας για την πλημμελή προφύλαξη των καταναλωτών από καταστήματα που ενώ είναι έχουν άλλο αντικείμενο μαζεύουν κόσμο με ότι αυτό συνεπάγετε για την υγεία όλων μας.

 Είναι χρέος όλων μας να περιχαρακώσουμε την υγεία μας και των καταναλωτών.

-Επισημαίνουμε από τον σύλλογο ότι όσο και τα καταστήματα αλλά και οι καταναλωτές αυτήν την περίοδο θα πρέπει να αποφεύγουν την επαφή και τις συναλλαγές με πλανόδιους γιατί ο κίνδυνος είναι πολλαπλάσιος.

 Είναι προτιμότερο να ενημερώνουν τον σύλλογο για την παρουσία τους .


Για όλα τα μέτρα της κυβέρνησης να ενημερώνεστε από τους λογιστές σας επίσημα 'όπως και για θέματα προστασίας της δημόσιας υγείας από την σελίδα του υπουργείου υγείας και ΟΧΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ.

Η μη τήρηση αυτών επισύρει μεγάλες ποινές και πρέπει να δώσουμε περισσότερη σημασία.

– Επισημαίνουμε στους καταναλωτές ότι είμαστε εδώ και για τα φαινόμενα αισχροκέρδειας αν παρουσιαστούν και θα θέλαμε να ενημερώνετε ο σύλλογος άμεσα.
Είναι μια δύσκολη περίοδος για όλους μας και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και να μην έχουμε θύματα.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ".

Μετείχαν
Αντωνογιαννάκη Μαρία
Καπετανάκης Μιχαήλ
Πυριαννάκης Ηρακλής
Τσοράγλος Γεώργιος
Βαρδαλαχάκης Νικόλαος
Πιτσικάκης Γρηγόρης
Σακούτης Μηνάς

Απείχαν
Κατσουλάκη Ειρήνη
Σαββάκης Νικόλαος

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ