ΜΉΝΥΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΎ ΔΙΕΥΘΥΝΤΉ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Petite Perle 300×250

Αγαπητοί και αγαπητές συνάδελφοι γεια σας.

Επικοινωνώ μαζί σας σχετικά με το θέμα του κοροναιου και των έκτακτων συνθηκών που μας έχει επιβάλλει η διασπορά του. Πρέπει να ακολουθούμε αυστηρά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμοδίων, να δείξουμε αυτοσυγκράτηση και να αλλάξουμε τις συνηθισμένες καθημερινές συμπεριφορές μας  ώστε να απαλλαγούμε από αυτό το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό.

Οφείλουμε όλοι μας να προσαρμοστούμε σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες και να επιδείξουμε υψηλού επιπέδου κοινωνική συμπεριφορά σκεπτόμενοι ότι ίσως εμείς νοσούμε και δεν πρέπει να νοσήσουν εξαιτίας μας άλλοι. Οι κανόνες ατομικής υγιεινής, το ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και η εν γένει αυστηρή τήρηση των οδηγιών είναι το αυτονόητο καθήκον όλων μας. Απέναντι στους οικείους μας, στα παιδιά μας, στα αγαπημένα πρόσωπα, στους γονείς μας και στο κοινωνικό σύνολο. Αναδεικνύεται εξ αντικειμένου μια νέα κοινωνική υπευθυνότητα και γινόμαστε σοφότεροι για τα ουσιαστικά της ζωής. Αυτό είναι και το θετικό αποτύπωμα όλης αυτής της κατάστασης, γιατί κάθε κατάσταση όσο κρίσιμη και αν είναι πρέπει να την αντιμετωπίζουμε με θετική σκέψη και βήματα που μας ωθούν πάντα στην επίλυση της. Και αυτή θα τη λύσουμε!

Θέλω να εκμεταλλευτώ αυτή την επικοινωνία μας για να σας εκφράσω για άλλη μια φορά τη εκτίμηση σου για την εργασία σας και την οργάνωση των εργασιών της ΠΔΕ με υποδειγματικό τρόπο σε κάθε τμήμα. Λειτουργήσαμε με αντανακλαστικά ομάδας και θα προχωρήσουμε έτσι. Όλοι και όλες έχετε επιδείξει υψηλό αίσθημα ευθύνης , πέρα από ωράρια και με διάθεση προσφοράς.
Είμαστε εδώ, είμαστε και να παραμείνουμε υγιείς και, όσο και αν ζοριστούμε, θα περάσει και αυτό!
Σας ευχαριστώ τον καθένα και τη καθεμιά προσωπικά.

Με εκτίμηση και θετικές σκέψεις για τα μελλούμενα

Μενόλης Καρτσωνάκης

ΠΔΕ Κρήτης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ