Περικοπή μισθών στο Μαλεβίζι για τρόφιμα και φάρμακα

Τελευταία Ενημέρωση:

Ενισχύει τις ευπαθείς ομάδες ο Μενέλαος Μποκέας-Προσφέρεται το 50% της αμοιβής της δημοτικής Αρχής

Προτεραιότητα για τον Μενέλαο Μποκέα, να θωρακίσει το Μαλεβίζι και τους συμπολίτες του. Την επιλογή της Δημοτικής Αρχής για περικοπή του 50% της αποζημίωσης, προκειμένου να βοηθηθούν με τρόφιμα και φάρμακα περισσότεροι δημότες από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, αναφέροντας:

«Από την αρχή αυτής της κρίσης, ως Δημοτική Αρχή, βρεθήκαμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να περιοριστεί η διασπορά της πανδημίας, να ελαφρύνουμε οικονομικά τους δημότες μας, να σταθούμε δίπλα ειδικά στις ευπαθείς ομάδες και τους απόρους.


Προτεραιότητά μας να θωρακίσουμε τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας. Γι’ αυτό και επιλέγουμε συνειδητά συμβολική περικοπή του 50% της αποζημίωσης Δημάρχου, Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδημάρχων για να κατευθυνθεί στο Κοινωνικό μας Παντοπωλείο. Να έχει αντίκρισμα για την αγορά τροφίμων και φαρμάκων. Για να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.


Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...