“Σας παρακαλώ μείνετε μέσα άρχισαν να κυκλοφορούν έξω!”

Τελευταία Ενημέρωση:

Την Τρίτη το πρωί επικοινώνησα με ιατρό στο Γάζι, για να κλείσω ένα ραντεβού για να κάνω κάτι εξετάσεις για ένα θέμα υγείας που έχω (όχι σοβαρό).

Θεωρούμαι όμως ομάδα υψηλού κινδύνου έχοντας άσθμα και ήθελα να αποφύγω συνωστισμό, και επαφές με κόσμο.

Τόσες ημέρες τηρώ πιστά το “Μένουμε Σπίτι” για να με προστατέψω ( ξέρω μπορεί να ακούγεται εγωιστικό) .

Αφού ενημέρωσα για να κλινικά συμπτώματα ο γιατρός που είπε, ότι είναι καλύτερα να περιμένω και είναι βέβαια στη διάθεση μου, όταν χρειαστεί να με εξετάσει.

“Σας παρακαλώ να μείνετε σπίτι, δεν είναι ώρα για εξετάσεις στην περίπτωσή σας, ο κόσμος ξεθάρεψε και άρχισε να κυκλοφορεί έξω, δεν θέλω να σας βάλω σε κίνδυνο” μου είπε αγωνία στη φωνή του.

Το Γάζι είναι μια περιοχή όπου στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι πολίτες τηρούν τα μέτρα.

Ίσως η κίνηση σήμερα να οφειλόταν σε αυτό το φαινόμενο που παρατηρήθηκε σε όλες τις περιοχές με τις πληρωμές και τις ουρές στις τράπεζες.

Όμως δεν είναι καιρός για χαλάρωση, o Απρίλιος είναι κρίσιμος, όπως τόνισαν για άλλη μια φορά σήμερα ο κ. Τσιόρδας και ο κ. Χαρδαλιάς . “Μένουμε σπίτι” για εμάς για τους άλλους για όλους.

Κορίνα Καφερτζοπούλου

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...