Δεν θα επιτραπεί το σούβλισμα αρνιού το Πάσχα

Petite Perle 300×250

Στην πλήρη επιβεβαιώση του αποκλειστικού ρεπορταζ του Dikaiologitika News που θέλει να μην επιτραπεί το σούβλισμα φέτος το Πάσχα σε κανένα σπίτι και αυλή προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας.

Στην περίοδο του Πάσχα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας μιλώντας στον ΑΝΤ1 για τα μέτρα που εξετάζονται ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορονοϊού. Ο κ. Πέτσας επιβεβαίωσε το αποκλειστικό δημοσίευμα του Dikaiologitika News που θέλει φέτος λόγο κορονοϊου να μην επιτραπεί το σούβλισμα αρνιού

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αφού επανέλαβε ότι "το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό" πρόσθεσε επίσης ότι "φέτος δεν θα σουβλίσουμε αρνί, θα το ψήσουμε μόνο στον φούρνο". Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας, "κι εγώ από χωριό είμαι και γνωρίζω καλά ότι όταν βγαίνουν σούβλες στην αυλή, δεν υπάρχει περίπτωση να μην μαζευτεί όλη η γειτονιά αργά ή γρήγορα. Θέλουμε να αποφύγουμε τον συνωστισμό". Στην ουσία όπως τόνισε, δεν είναι θέμα το ψήσιμο του αρνιού αλλά η συνάθροιση πολλών ανθρώπων μαζί.

Σε όλους τους τόνους κυβερνητικά στελέχη εδώ και ημέρες προϊδέαζαν για το ότι το φετινό Πάσχα δεν θα είναι όπως όλα τα προηγούμενα. Η κυβέρνηση, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dikaiologitika News, λίγες ημέρες πριν από την Μεγάλη Εβδομάδα θα ανακοινώσει ότι δεν θα επιτραπεί το σούβλισμα αρνιού την Κυριακή του Πάσχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κυβερνητικό επιτελείο έχει λάβει οριστικά την απόφαση να μην επιτραπεί το σούβλισμα του οβελία την Κυριακή του Πάσχα.

Αυτό θα αφορά ακόμη και τις αυλές των σπιτιών, πιλοτές πολυκατοικιών αλλά ακόμη και τα μπαλκόνια των σπιτιών. Εκείνη την ημέρα θα επιτραπεί μόνο το ψήσιμο στον φούρνο. Ο λόγος της μέριμνας αυτής είναι ότι έστω και αν το έθιμο αυτό της Κυριακής του Πάσχα μείνει σε στενό οικογενειακό κύκλο δεν θα λείψουν οι επισκέψεις από συγγενείς και γείτονες.


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ