Γερμανία: 149 νέοι θάνατοι από τον κορωνοϊό – Έφτασαν τους 732 συνολικά

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων νέων κρουσμάτων μόλυνσης από τον κορωνοϊό στη Γερμανία αυξήθηκε κατά 5.453 στα 67.366, ενώ ο ολοένα πιο βαρύς απολογισμός των θυμάτων.

Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε από το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 149 το τελευταίο 24ωρο για να φτάσουν συνολικά τους 732. Τα περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού (16.497) καταγράφονται στο ομόσπονδο κρατίδιο της Βαυαρίας, σύμφωνα με το Ινστιτούτο που ειδικεύεται στην έρευνα για τις μολυσματικές ασθένειες.

Σημειώνεται ότι περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια θα μπορούσαν να είναι τα θύματα του κορωνοϊού στην Γερμανία, εάν δεν λαμβάνονταν καθόλου μέτρα προστασίας ή εάν τα μέτρα ήταν ανεπαρκή, σύμφωνα με εσωτερικό έγγραφο του γερμανικού υπ. Εσωτερικών που διέρρευσε στην Sueddeutsche Zeitung.

«Πρόκειται για το χειρότερο σενάριο», διευκρίνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Χορστ Ζεεχόφερ υπερασπιζόμενος το έγγραφο.Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...