Κίνα: Τα πρόσωπα των γιατρών που πολέμησαν εναντίον του COVID-19 φωτίζουν τα πιο εμφανή κτίρια

Τελευταία Ενημέρωση:

Σπουδαία είναι τα νέα που έρχονται από την Κίνα, καθώς για πρώτη φορά από την έναρξη της πανδημίας COVID-19, δεν αναφέρθηκαν νέα περιστατικά κορωναϊού στο έδαφός της.

Οι υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι μόνο ασθενείς από το εξωτερικό εντοπίζονται τώρα, ενώ οι αληθινοί ήρωες αυτής της κρίσης, τουλάχιστον 132 γιατροί και νοσοκόμες μπόρεσαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους αφού εργάστηκαν για μήνες σε περιοχές που είχαν πληγεί περισσότερο από τον ιό.

Για να τιμήσουν το έργο τους, οι αρχές φώτισαν τα πιο εμφανή κτίρια είκοσι σχεδόν πόλεων με τα πρόσωπά τους. 50.000 ψηφιακές οθόνες στις προσόψεις των κτιρίων αυτών στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας σε όλο τον πλανήτη. Ακόμα και τα λεωφορεία, οι σταθμοί του μετρό, οι πλατείες, τα κτίρια εμπορικών κέντρων φωτίστηκαν με γιγαντιαίες φωτογραφίες ιατρών.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...