Νέο τρόπο επικοινωνίας εκπαιδευτικού με μαθητή εισάγει ο κορωνοιός στα δημοτικά σχολεία

"Σύμφωνα με πληροφορίες από τη διεύθυνση πρώτοβαθμιας εκπαίδευσης , επειδή υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο τα σχολεία να καθυστερήσουν να ανοίξουν, θα τεθεί και ένα άλλο σχέδιο για επικοινωνία μαθητών και εκπαιδευτικών.
Πιο συγκεκριμένα, ο εκπαιδευτικός θα ετοιμάζει έντυπα φύλλα εργασίας , εκτός από αυτά που προετοιμάζει για τη σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση,τα οποία θα τα αφήνει σε καταστήματα ειδών πρώτης ανάγκης πχ σούπερ μάρκετ , μίνι μάρκετ , φούρνους κλπ.
Οι γονείς των μαθητών θα παίρνουν μαζι με τα ψώνια τους και τις δραστηριότητες των παιδιών. Οι δραστηριότητες θα γίνονται από τους μαθητές και θα παραδίδονται πάλι πίσω στο κατάστημα. Από εκεί θα τα παίρνει πάλι πίσω ο εκπαιδευτικός, αφού θα έχει κάνει τα ψώνια του.
Με αυτό τον τρόπο δεν θα υπάρχει κίνδυνος επιβολής προστίμου για άσκοπες μετακινήσεις. Οι εκπαιδευτικοί και γονείς θα στέλνουν την επιλογή 2 στο 13033.
Για την ευρύτερη περιοχή του Γαζίου υπάρχει προφορική ενημέρωση για μίνι μάρκετ και σούπερ μάρκετ τόσο στη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου οσο και στην περιοχή της Αμμουδάρας.
Όλο αυτά φυσικά αναμένονται να συμβούν μετά το Πάσχα λόγω του αναμενόμενου αυξημένου φόρτου εργασίας των προαναφερθέντων καταστημάτων."

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ