Απαγόρευση κυκλοφορίας-Σπανούλης: Είμαι περίπου 2 μήνες μέσα, πρέπει όλοι να θυσιαστούμε

Απαγόρευση κυκλοφορίας-Σπανούλης: Καταλαβαίνω την ανάγκη του κόσμου για τρέξιμο, περπάτημα και καθαρό αέρα, αλλά πρέπει όλοι να θυσιαστούμε για να μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε

Να μείνουν όλοι σπίτι, να παραμένουν ψύχραιμοι και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμοδίων για την προστασία από τον κορωνοϊό καλεί τους πολίτες ο Βασίλης Σπανούλης σε δηλώσεις που είχε χθες στο Mega Channel.

«Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, περνάμε όσο καλύτερα μπορούμε. Είμαι περίπου 2 μήνες μέσα, είναι όμορφο να έχουμε τα παιδιά μαζί μας σε αυτό. Περνάμε όμορφα τον χρόνο μας, παίζουμε, διαβάζουμε, βλέπουμε ταινίες, περνάει η μέρα χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Έρχονται και οι στιγμές της έντασης, προσπαθούμε να είμαστε ψύχραιμοι. Προσπαθούμε να δώσουμε συμβουλές. Δεν έχω βγει καθόλου έξω, έχω και το εγχειρισμένο πόδι μου», ανέφερε ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Ό,τι κάνω, το κάνω μέσα στο σπίτι. Προσπαθούμε να τα κάνουμε όλα μέσα. Ακολουθούμε οδηγίες και μέτρα της Κυβέρνησης. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, σίγουρα υπάρχει κόσμος που βιώνει πιο δύσκολες καταστάσεις, κόσμος που μένει σε πιο κλειστούς χώρους. Έχουμε μέρος που μπορούν τα παιδιά να τρέξουν και να παίξουν, καταλαβαίνω την ανάγκη του κόσμου για τρέξιμο, περπάτημα και καθαρό αέρα, αλλά πρέπει όλοι να θυσιαστούμε για να μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε».

Πηγή: sport-fm.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ