Έναν τόνο πορτοκάλια προσέφερε το Φόδελε στον Δήμο Μαλεβιζίου

Σε μια κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, συνδράμοντας στο έργο της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου προχώρησαν οι φορείς της κοινότητας Φόδελε. Συγκεκριμένα, παραγωγοί του πρωτογενούς τομέα του Φόδελε σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος» και το Συμβούλιο της Κοινότητας Φόδελε προχώρησαν σε δωρεά ενός τόνου πορτοκαλιών για τους ωφελούμενους των κοινωνικών δομών και των κοινωνικών προγραμμάτων του Δήμου Μαλεβιζίου. Έπειτα από τη ματαίωση της φετινής γιορτής πορτοκαλιού στο Φόδελε, τα πορτοκάλια προσφέρονται στο κοινωνικό σύνολο της ευρύτερης περιοχής του Μαλεβιζίου.

Υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου, με τη συνδρομή εθελοντών, ανέλαβαν τη συσκευασία και μεταφορά των πορτοκαλιών σε απόρους και ευπαθείς ομάδες. Η διανομή πραγματοποιείται με μέριμνα του Δήμου Μαλεβιζίου και οι οικογένειες παραλαμβάνουν τα προϊόντα κατ'οίκον. Η πρώτη φάση της διανομής των πορτοκαλιών ξεκίνησε σήμερα και αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες, με αποδέκτες οικογένειες σε όλες τις δημοτικές ενότητες.

Στο πλαίσιο αυτό η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου απευθύνει ένα θερμό ευχαριστήριο μήνυμα προς τους ανθρώπους του Φόδελε με το Δήμαρχο, Μενέλαο Μποκέα, να αναφέρει: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην τοπική κοινότητα στον πολιτιστικό σύλλογο και βεβαίως στους ανθρώπους του Φόδελε που επιβεβαιώνουν με πράξεις την ενότητα. ΜΑΖΙ μπορούμε περισσότερα! Επιλέγουν να ενισχύσουν το κοινωνικό μας παντοπωλείο με ένα τόνο πορτοκάλια από παραγωγούς του Φόδελε. Η φετινή γιορτή πορτοκαλιού μετατρέπεται σε γιορτή αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς»!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ