ΕΣΑΚΕ: Νέα τηλεδιάσκεψη για την οριστική διακοπή της Basket League

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Basket League, ιδιοκτήτες των ομάδων, προπονητές και παίκτες θα πραγματοποιήσουν τηλεδιάσκεψη ώστε να βρεθεί λύση για την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος.

Στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη μεταξύ των 14 ομάδων της ΕΚΟ Basket League που πραγματοποιήθηκε στις 23 Μαρτίου αποφασίστηκε ομόφωνα ότι το πρωτάθλημα πρέπει να τερματιστεί εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι ομάδες αποφάσισαν να ζητήσουν από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη να αποφασίσει την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος και εν συνεχεία να προβεί σε νομοθετική ρύθμιση, η οποία θα τους δίνει το δικαίωμα να αλλάξουν την προκήρυξη του πρωταθλήματος έτσι ώστε να λάβουν απόφαση για τον πρωταθλητή και τις ομάδες που θα υποβιβαστούν.

Παρ όλα αυτά, οι παίκτες εξέφρασαν επισήμως την αντίθεση τους δηλώνοντας διατεθειμένοι να παίξουν ακόμα και το καλοκαίρι αν χρειαστεί ώστε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα κι έχοντας έννομο συμφέρον, βάζοντας στην εξίσωση στα συμβόλαια κι τις συμφωνίες με τις ομάδες.

Αύριο (2/4, 12:00) λοιπόν θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων πλευρών ώστε να συζητηθούν όλα τα ζητήματα και το πρωτάθλημα της Α1 να διακοπεί οριστικά.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ