Μαρινάκης: "Καθαρές λύσεις με ανάδειξη πρωταθλητή"

Στις 16:00 ξεκίνησε η προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ της Super League 1 για το μέλλον του πρωταθλήματος. Σε αυτήν συμμετείχε και ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ζήτησε "καθαρές λύσεις με ανάδειξη πρωταθλητή και όχι τελείες και παύλες".

Ζήτησε να είναι όλοι μαζί ενωμένοι αυτό επιτάσσουν οι καιροί και να εξαντλήσουν τα περιθώρια βλέποντας ανάλογα πως εξελίσσεται ο ιός.

"Ο Ολυμπιακός δεν θα βάλει το ατομικό συμφέρον του αλλά ποιο το καλύτερο για όλες τις ομάδες ακόμα κ αν χάσει κάτι ο Ολυμπιακός για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για όλο το ποδόσφαιρο. Αλλά η οποία λύση πρέπει να είναι καθαρή.

Να έχουμε ανάδειξη πρωταθλητή, ποιος να είναι πρωτος, δεύτερος, τρίτος τεταρτος ακόμα και τελευταιος κλπ. Να τελειώσει με ξεκάθαρο τρόπο το πρωτάθλημα για να μπορεί να ξεκινήσει με ξεκάθαρο τρόπο. Ούτε παύλες ούτε τελείες, ούτε άνω τέλειες.

Συμφωνώ ότι πρέπει να γίνει working group για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαιρου, το οποίο να προτείνει βιώσιμες λύσεις", υποστήριξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Υπενθυμίζεται ότι στην αρχή της τηλεδιάσκεψης o ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, έριξε στο τραπέζι τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ