Αδιανόητο! Έριξαν… καμπάνα σε άστεγο της πόλης του Ρεθύμνου και το πήραν πίσω….

Μια πολλή περίεργη υπόθεση εκτυλίχτηκε από αργά το βράδυ της Πέμπτης στο Ρέθυμνο. Το ντοκουμέντο που έφθασε στην διάθεση τοπικής ιστοσελίδας με φωτογραφικό υλικό παρουσίαζε πρόστιμο, το οποίο βεβαιώθηκε σε άστεγο, στην πόλη του Ρεθύμνου.

Όσο κι αν έμοιαζε παράλογο, καθώς ο εν λόγω "ελεγκτής" φαίνεται πως εξάντλησε το γράμμα του νόμου σε λάθος άνθρωπο, τελικά η καταγγελία όχι μόνο είχε βάση αλλά ήταν και πέρα ως πέρα αληθινή.

Οι πληροφορίες μας μάλιστα από πηγές μέσα από την τοπική ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν πως οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες έτρεξαν με πολύ γρήγορους ρυθμούς και τελικά το πρόστιμο που βεβαιώθηκε σε άστεγο της πόλης του Ρεθύμνου, ο οποίος εντοπίστηκε σε κεντρική πλατεία, προφανώς χωρίς κανένα σχετικό έγγραφο που να δικαιολογεί την "κίνηση" του εκεί, ακυρώθηκε μετά από σχετική εντολή που υπήρξε.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες της πόλης του Ρεθύμνου, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, κινούνται στην κατεύθυνση να βρεθεί τρόπος, προκειμένου το εν λόγο άτομο, στο οποίο βεβαιώθηκε η παράβαση, να φιλοξενηθεί σε κάποια από τις δομές της πόλης.

 eparxies.gr


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ